Nie bardzo rozumiem zale ze nie mozna pogadac na tym forum. Chyba go nigdy nie czytaliscie od poczatku. Polecam zapoznanie sie z tematami na glownym. Nie wszystkie sa zwiazane z Audi a nawet motoryzacja. Nikt chyba nie scigal nigdy takich watkow. Scigana z urzedu jest bezmyslonosc. Np. otwieranie nowych watkow z kawalami jesli istnieje watek do tego przeznaczony itd. itp.
Jednak prosze pamietajcie ze to jest forum poswiecone okreslonej marce i z samej definicji nie jest stworzone do gadania o dupi maryni za przeproszeniem. Jesli juz ktos ma taka wewnetrzna potrzebe to specjalnie do tego kiedys uruchomilem czat (mozna wejsc ze strony glownej) lub podjechac na spot lub zlot.
Jestem zdania ze taki hyde park to jest czyste WOB a pasmo jak wiecie lub nie kosztuje. Mam nadzieje ze przyjda w koncu takie czasy kiedy sie ten klub zformalizuje i bedzie sobie placil za lacze/transfer miejsce na dysku i w bazie danych, administracje i utrzymanie tego bajzlu, moze wtedy jak trzeba bedzie zaplacic skladki za taki hyde-park to zobaczycie problem z drugiej strony.
Uprzedzajac ataki to pragne was zapewnic ze niemam sie tu za bog wie kogo, tak sie kiedys zlozylo ze zostalem z tym forum i je ciagne od strony technicznej. Lepiej czy gorzej ale jest dziala i istnieje. Wydaje mi sie ze nie robie tu samowolki i generalnie caly ten cyrk zmienil sie na lepsze. Staram sie tez byc obiektywny i bezstronny, czy mi to wychodzi czy nie nie wiem bo nigdy zadnego feedbacku nie dostalem (pomijajac jedna osobe). Jako ze wsadzilem tu duzo mojej pracy nie pozwole zeby poszla na marne, natomiast jesli dojdzie do utworzenia oficjalnego AKP to chetnie oddam ten stolek z przyjemnoscia bo to dla mnie ani żaden awans spoleczny ani specjalna przyjemnosc. Pomijam juz fakt ze od co najmniej pol roku nie mam na to kompletnie czasu.
Dziekuje za uwage i życze owocnych przemyslen.
PS Shadow juz widze ze jest lepiej zredukuje Ci liczbe kartek o polowe bo chyba jednak jest nadzieja
PS2. Co do Moderatorow.
Pamietajcie prosze ze sa to osoby które dokladaja sporo swojego prywatnego czasu za free aby to forum trzymalo sie kupy. Część tych osob jest tu juz bardzo dlugo, prawie od poczatku, część dala sie poznac z najlepszej strony dokladajac swoj czas, prace i prywatne pieniadze aby to co jest moglo funkcjonowac i sie rozwijac (jak sie rozwinelo można zobaczyc po ilosci ludzi jaka sie tu zarejestrowala lub poogladac fotki i poczytac watki spotowo-zlotowe). Wiec prosze szczegolnie Was ktorzy powiedzieli tu w swojej karierze kilka zdan zeby chocby ze wzgledu na to zastanowili sie nad forma swoich wypowiedzi w stosunku do nich. Jesli takie cos zaobserwuje zapewniam ze wykorzystam mozliwość sprawowania autorytarnej wladzy na tym forum i bedziemy sie z takimi zegnac bardzo szybko i bez ceregieli.
PS3. Regulamin tez nie powstal gdzies za zamknietymi drzwiami, byl dyskutowany tu na forum i można bylo zglaszac swoje poprawki/propozycje. Jako ze jest to praca zbiorowa winna byc zbiorowo przestrzegana. Natomiast jesli ktos takowe ma prosze bardzo, jesli znajda one szersza akceptacje zostana napewno uwzglednione. Apeluje o konkretne, wymierne i konstruktywne dzialania a nie bicie piany, które zwykle prowadzi do nieporozumien, nic z niego najczesciej nie wynika a pozostawia pewien niesmak.