.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 02.gru.2024 14:09:41

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22.lis.2005 14:07:42 
Użytkownik

a pod jaka uczelnia te K...Y rabnely Ci auto...bo np na Mickiewicza kolo krzakow lubia walic w szybke i jumac radia, kumplowi tak zrobili tez w samo poludnie...

Wspolczuja autka, a taka kur..we co kradnie bym dlonie ucial, jak arabom zeby kazdy wiedzial ze zlodziej :]

Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2005 15:03:51 
Użytkownik

neoeinz napisał(a):
a pod jaka uczelnia te K...Y rabnely Ci auto...bo np na Mickiewicza kolo krzakow lubia walic w szybke i jumac radia, kumplowi tak zrobili tez w samo poludnie...

Wspolczuja autka, a taka kur..we co kradnie bym dlonie ucial, jak arabom zeby kazdy wiedzial ze zlodziej :]

Jakby wprowadzili bardziej odczuwalne kary (niekoniecznie więzienia czy obcinanie rąk :D ) np. ciężkie roboty społeczne itp. do czasu spłaty wyrządzonych szkód, a przede wszystkim ich EGZEKWOWANIE nawet dla dzieciaków poniżej 18 roku życia (a może i przede wszystkim dla nich) to tego typu zdarzeń byłoby znacznie mniej.

Tytuł:
PostNapisane: 25.lis.2005 15:06:17 
Użytkownik

jmm napisał(a):
Christo napisał(a):
Ja dzisiaj dzwoniłem do PZU, chcąc ubezpieczyć auto od kradzieży jak DTM, ale powiedziano mi, że aut powyżej 10 roku życia nie ubezpieczają. Moje argumenty, że nie jest to jakieś auto tylko Jedyna Słuszna Marka nie podziałały, widocznie nie znaja się na samochodach...

Jak nie ubezpieczją starszych niż 10letnie?

Widać rozmawiales z bardzo komeptentna osobą :)

Moje R19 jest 94 i AC ma :)

Co do AC to PZU robi na wszytskie autka bez problemu jak jest umieszczone w Eurotaxie czyli do 90 roku :)

Co do starszych też nie ma wiekszego problemu tylko wtedy trzeba jechac na wycene darmowa do centrum likwidacji szkod i też nie ma problemu :)

Wiec jak chcesz to mozesz sobie nawet na Syrenke Bosto z 1978 AC wykupic :)

Z innych firm to wiem ze jeszcze w Warcie ubezpieczja strasze niz 10letnie i gdzies jeszcze ale nie pamietam :)

Muszę się więc skontaktować osobiście z nimi, bo przecież nawet mój brat ubezpieczał 13-letnie auto bodajże w Warcie, ale skoro mówisz, że można też w PZu (zależy mi na nich ze względu głównie na samo ubezpieczenie od kradzieży) to chyba coś w tym jest :peace: .

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1