.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lis.2024 12:47:12

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.gru.2007 15:56:45 
Użytkownik

Chłopcze a po co pytasz o znak towarowy? Masz w tym interes? Co cie to interesuje. Jest kurtałka to jest, jak powiedziałem, moze byc naszyte CO KOLWIEK. Sądze, ze nie w twoim interesie jest dociekać praw? czy to wazne czy jest stowarzyszene czy nie? Wg mnie NIE MA ZNACZENIA. Kurtałka i jej logo sie utozsamia z klubem i forum AKP a nie ze znaczkiem COOO . To chyba Ty nie zrozumiałeś IDEĘ pomysłu.

Pracujesz w firmie XYZ, szef ci daje kurkez pieknym napisem i czpeczke jescze: Serwis NOKIA SAMSUNG - XYX,ul. XXXXXXX i co...tez plumkasz o prawa autorskie NOKII i samsunga? Daj spokój.

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 02.gru.2007 02:04:43 
Klubowicz

Słuchajcie. Moim zdaniem temat wzbudza tyle kontrowersji na różnych frontach, skłóca userów, więc myślę, że największym pożytkiem w tym temacie będzie jego zamknięcie? Ktoś chce podjąć współpracę z panem elek... to niech się kontaaktuje z nim na pw. Może jestto pewne racjonalne rozwiązanie

'11 Lagoona III 2.0 DCI 180km 420NM & more
ex AFN & D11
i inne ustrojstwa.

Tytuł:
PostNapisane: 02.gru.2007 09:13:34 
Użytkownik

Ale trzepiecie piane.Kolega zaproponował zrobienie kurtek klubowych,wrzucił cene,fotki itd.Jeśli ktos go zna to niech kupi,jeśli go wykreci to jego problem.Nie mowie ze kolega Elektrostar ma taki zamiar.
Ja nie znam tego klubowicza wiec nie wezme pozatym kurtka i chawt mi sie nie podoba.
Sprawe przeniescie na allegro tak jak to zrobił Milo jak sie komus cos nie spodoba,moze wyrazić swoja opinie komantarzem a nie potem na forum zaśmiecać ze mnie wykrecił.

Były wały juz wcześniej,koszulki,cześci.
Jeśli ktoś nie rekomenduje ze starych wyjadaczy tego klubowicza to temat zamkniety.Allegro i wszystko w tym temacie.

To, że twoje auto potrafi jechać szybko.Nie znaczy że ty również ....
Audi S6 4.2 avant quattro
Audi 80 B1 1975r

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1