Vanderlei napisał(a):
Jeśli chodzi o 'FORUM FAQ', proponuję zmienić nazwę na bardziej zrozumiałą (mimo wszystko nie każdy wie, co to skrót FAQ, a słowo forum kojarzy się z FORUM) - przykładowo: 'Najczęstsze pytania i odpowiedzi z forum' - miejsca jest na tyle.
......
Swoją drogą rozejrzę się w b2b, i spróbuję dodać walidację do check'a nick'a, czy istnieje post założony w newbie, przez osobę próbującą dodać odpowiedź na jakimkolwiek innym temacie. Może to by wyciszyło sprawę upominania nowych o witaniu się na newbie (dodałbym jeszcze do ekranu rejestracji informację, że nie będzie mógł dodać postu, póki nie zrobi 1-szego posta na newbie). Jak potestuje na swoim próbnym forum, i nie będzie scen, to zaproponuje wrzucic tą zmianę na forum audi
Świetne pomysły szczególnie dla NEWBIE
Jako niedawny NEWBIE
a może jeszcze NEWBIE
parę słów do starszych kolegów
i koleżanek
Na pewno NEWBIE dopóki się nie oswoją
będą dublować posty, dlatego "jak korzystać z forum lub przeczytaj zanim napiszesz powinno być podwieszone na każdym formy i bardziej wyróżnione żeby nim NEWBIE coś naskrobie przeczytał jak to ma zrobić....
Każdy pali się żeby zadać pytanie i dostać jak najszybciej odpowiedź, nie przeczytawszy, jakie zasady obowiązują ( z własnego doświadczenia...
)
Zresztą jak czytam swój pierwszy post, który napisałem zanim zaglądnąłem do NEWBIE i nie tylko.... to też mną rzuca po ścianach
a takich postów są setki.
Dlatego szacuneczek dla admina i moderatorków że trzymają całość i za "pysk" Nie chciałbym oczywiście nikogo oczywiście urazić.
Obowiązkowo tematy poprzedzamy tagiem modelu, np: [B4 ABC '95] i chyba każdy wie, o co chodzi.... zaczyna trafiać jak widzę temat "heeeellp!!! bo coś stuka "... i tyle - chyba wiecie, o co chodzi.
To mówiłem ja ... Jarząbek;)