zuru napisał(a):
Witam
Chcialbym zaznaczyc, ze ftp klubowe sluzy to przechowywania danych zwiazanych z dzialalnoscia klubu oraz forum. A nie wymiany danych (pirackich gierek filmow itp.). Zasade ta zlamal kolega Dantez, umieszczajac w swoim katalogu domowym piracki program do nauki prawa jazdy. Program ten sciagal sobie jego kolega jak sie domyslam Maslo. Olalem, mysle niech sie maslo nauczy jezdzic. Teraz widze, ze znalazla sie tam rowniez piracka gierka - dokladnie w tym samym celu. .
Cześć!

No to juz wszystko jasne, od wtorku walcze żeby wejśc na ftp w celu żeby wrzucić fotki z I śląskiego spota, a tu dupa

ani wrzucić ani ściągnąć fotki ze spota

ciągle mnie wyrzuca. I powodem jest jakiś koleś co sobie gierki ściąga

Fuck

Co do dostania hasła i loginu na ftp to pomysł z rekomendacją przez znanych klubowiczów nie jest chyba nejlepszy

Bo np. ja jestem zarejestrowany od kwietnia 2004, przeglądam forum i stronkę od lutego 2003 tj. odkąd stałem się szczęśliwym posiadaczem mojego Audika, z netu znam te osobistości jak np. Alf, Volki, Ufotom i całą reszte <oglądałem fotki, filmy, czytałem niusy,forum itp.> Ale skąd oni mają znać mnie

Nie miałem okazji być na zlocie ogólnopolskim, na Torwar do wawki też blisko nie mam
Czy to jest powód dla którego mam być odcięty od ftp < ja i wielu innych, którzy rekomendacji nie dostaną bo np. Alf i cała reszta ich nie zna>.
We wtorek 2004-08-24 odbył się I śląski spocik i takich teraz napewno będzie więcej, a tu co nie można będzie fotek wymienić między sobą itd.

Spróbujcie wymyślić coś innego bo pomysł z rekomendacją nie jest wporządku dla wielu klubowiczów.
Fotki mojej niuńki UfoTom dostał juz sporo czasu temu, i jeśli ZURU zdecydowałbyś się dać komuś login i hasło na ftp bez rekomendacji to byłbym chętny i bardzo wdzięczny.
Tylko mnie "nie bijcie" - Pozdrawiam Tomek