Heh pierwszego dnia jak tylko spadł śnieg czyli w piątek pojechałem sobie na parking ten co jest wzdłuż TRASY AK przy winklach
zajeżdżam a tam widzę jak siębawi gość z BMW 3 i najnowsza Vectra
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)
heh kolo z Beznadziejnego Miejskiego Wozu kręcił oberka owszem ale zanim ruszył i zanim wykonał te 360 stopni to z zegarkiem w ręku było jakieś 40 sekund no normalnie koszmar i zanim się rozpędził gość do prędkości 30 km/h to zdążył przejechać połowe parkingu, więc albo dopiero zaczynał zapoznawać sięz autem albo po prostu nie umiał się DOBRZE bawić . Odczekałem aż zjedzie i Opelek wkroczył do akcji no ten już lepiej ale u niego zabawa polegała na jeździe na wprost i robieniu 180 stopni
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
mimo iż wychodziło mu to dużo sprawniej i szybciej jak BMW to dośc mało efektowne.
Nadeszła moja kolejka to rozpędziłem autko do 40 km/h w lewo fajera w prawo i jade bokiem potem drugim boczkiem i znów to samo cały parking bokiem przejechałem na końcu nawrotka z ręcznym 720 stopni i znów to samo i kilka razy w ten sposób. Kiedyś jak miałem opla to niestety zabawa polegała tak jak w tej Vectrze więc jej nie było natomiast wczoraj naprawdę poznałem możliwości jakie daje napęd Quattro
kolo z BMW wraz z ekipą było ich 3 sztuki bili brawo przez szybę
i potem znów była zmiana .
Szkoda że nie było kogoś kto mógł to nakręcić