Siemanko,
potrzebna mi jest cała nowa wiązka kabli WN do mojej niuni.Jest to ostatnia rzecz, którą muszę wymienić i chcę ją kupić w komplecie.Wolę nie składać jej z oddzielnych kabli bo to różnie wtedy bywa.Audiczka po prostu gubiła gdzieś iskrę i silnik mimo iż w zasadzie chodził dobrze to potrafił ni z tąd ni z owąd "zadławić się" i to szczególnie przy nagłym przyspieszeniu. Potem zaczynał ciągnąć normalnie.Wmieniłem już świece i jak na razie jeden kabel WN, który jak się okazało był totalnie walnięty, sprawdziłem kompresję i zawory(wszystko OK).Teraz silnik chodzi(sam w sobie) zajebiście-równiutko,gładko ale ma jescze tendencje do zadławiania się ,jednak bardzo żadko i w dużo mniejszym stopniu(mniej gwałtownie).Najprawdopodobniej gubi jeszcze tą iskrę gdzieś na samej fajce, ekranie, kapturku - czy jak tam to zwią :roll: bo jak popryskałem tam dzisiaj "WD 40" to przez jakiś czas chodził idealnie, bez żadnych zadławień.
Dlatego potrzebuję nabyć taką wiązkę i jeżeli znacie dobry, godny polecenia sklep, warsztat itp. z tego typu częściami to byłbym wdzięczny z namiary.Dobry, ponieważ ja mam nietypowy i mało popularny silnik i jak już byłem w paru miejscach się dowiedzieć to goście wogóle nie mieli pojęcia, że taki silnik był w audi.A ich miny wyglądały tak: :shock: albo tak: :? lub

20 i zaraz w tych swoich katalogach

34 .
A może ktoś z was ma taką wiązkę na zbyciu?
Silnik to 1.9 WN 5 garów na gażniku, Audi Coupe 82'
Dzięks i pozdro
Lejkers