Witam,
zdaję sobie sprawę, że późno piszę ale niestety dopiero teraz przyszło mi do głowy, aby wrzucić to na forum. Samochód został skradziony mojemu przyjacielowi wczoraj w nocy, z
2-go na 3-go stycznia w Poznaniu. Stał zaparkowany na ulicy Głogowskiej 157. Do kradzieży doszło najprawdopodobniej w godzinach między 22 a 6 rano.
Charakterystyczne cechy (których część została pewnie usunięta ale nie zaszkodzi wspomnieć): żółta gumowa kaczka wciśnięta na podszybiu, wideorejestrator po prawej stronie, spory burdel na tylnych siedzeniach, CB w bagażniku,
brak oznaczeń na tylnej klapie, solardach, skrzynia w automacie (multitronic), szwankujące wyświetlacze temperatury od klimy, tylne światła LED, czarne skóry i przyciemniane wszystkie tylne szyby.
Auto:
Audi A6, 2007 rok, 2.7 TDI- blachy
WO 33599- VIN: WAUZZZ4F67N105541
- skrzynia
Multitronic- przebieg 238 tys.
- kolor szary
- tapicerka czarna, skórzana
- ksenony z przodu, z tyłu LEDy
- koła 225/55 R16 Michelin
- w środku także NAVI, podgrzewane siedzenia, pełna elektryka, MMI
- wyświetlacze od temperatury klimatyzacji szwankowały
- okno dachowe
SOLARDACHPewnie samochodu można już szukać w częściach ale kto wie... na forum jest więcej czujnych oczu aniżeli w całej polskiej policji.
W razie czego proszę się kontaktować z
Kamilem pod numerem telefonu:
602751401Zdjęć tego konkretnego samochodu mam niestety tylko dwa i to w wątpliwej okazałości, ale niestety to wszystko co posiadam na tę chwilę. Niżej zamieszczam zdjęcia innego egzemplarza, który z zewnątrz wygląda właściwie identycznie, brak tylko solardachu.
Skradzione A6 (CB nie było akurat zamontowane, leżało w bagażniku):
Inny egzemplarz Audi A6 z aukcji otomoto, który wygląda NIEMAL identycznie jak skradziony samochód (za wyjątkiem braku solardachu): Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Jeśli temat zamieściłem w złym dziale to mam nadzieję, że wybaczycie.