Eh musze Wam opowiedziec co mnie wczoraj spotkalo....i z czym moze liczyc sie kazdy posiadacz audi w Polsce
Jade sobie wczoraj na lotnisko z dwoma kumplami, zeby polatac bokami, zalatwilem kamerke, godzina 24:00, humorki dopisuja, a tu nagle widze koguty z tylu, no to cyk na prawo zatrzymalem sie odsuwam szybke, patrze a tu dwie mendy wygladajace jak drechy z pod bloku w mundurach (tyle tez mieli IQ) biegna do mnie Z BRONIA ODBIEZPIECZONA !!!!! To lapy na kiere i siedze. Goscie sie dra "wylaczyc silnik, wysiadac ku....waaa", "otwierac bagaznik ku....waaaaa", otworzylem. Zanurkowal tam jeden chlop drugi trzyma oko na nas i sprawdza dokumenty. Wyjalem sobie fajke a gosc "zgas to ku.....waaaa !!" i tlumaczy mi, ze to niegrzecznie jest palic przy nich (aha w miedzyczasie bylo jeszcze "lapy z kieszeni ku....waaaaa"
Jak zobaczylem te mendy i jak sie zachowywali to zrozumialem, jak mogli zastrzelic niewinna osobe (np. w poznaniu)....to poprostu idioci, zwykle chlopki roztropki spod bloku w mundurze (nie obrazam blokersow, ale wiecie o co mi chodzi!!!)
Jedynym wytlumaczeniem takiego sposobu przeprowadzania kontroli bylo "bo masz zlodziejski samochod", "przyciemnij sobie jeszcze cycki k....waaa", "jezdzisz po pradniku czerwonym i hucie, jestes widziany tu i tam" no swietnie, niedlugo sie dowiem, ze z powodu audi jestem sledzony.... Ja nie wiem, troche im wczoraj dopieklem ale musze jeszcze, mam dzisiaj zamiar isc zlozyc tam skarge....poradzcie cos, bo strasznie bym chcial, zeby goscie sobie to jeszcze raz przemysleli....nawet "przepraszam" nie uslyszalem na koniec.