linka foruma poprawiona
... teraz "zyczenia" [ he he he

- mialo byc ich max 3 z tego co bajki pamietam

] - ufo - ka
Cytuj:
polepeszylbym jakosc tych malych obrazkow w galeriach bo sa strasznie znieksztalcone...chodzi o te zminimalizowane zdjecia
zaraz zaraz ..mam kilka komputerow moze .. ale 2 lapki tylko .. czesc juz jest poprawiona .. czesc musi jeszcze poczekac ... na chwilke czasu wolnego..mojego ..
Cytuj:
proponuje coupe Kubazaka przeniesc z folderu"Audi 80" do folderu "klubowe niunie" i opisac jako kubazak 01
- przeniesione

Cytuj:
proponuje wywalic te zmasakrowana BMW z folderu "AUDI GADGETY"
- a to ja ja wstawialem ?

.. rozkwaszone BEDZIESZ MIAL WYDATKI .. to jest fajny gadget audi
Cytuj:
mysle ze w "sznurkach" wystarczylo by zachowac podzial na glowne kategorie i ograniczyc sie do liczby sznurkow w kazdej kategorii bez umieszczania tego opisu poszczegolnych kategorii bo jest to troche nieczytelne
- bedzie zrobione czytelniejsze .. czasu chwilke..mam pomysla ale czasu niemam zeby go zrealizowac
Cytuj:
w "ssalni" zrobic wszystko tak zeby dzialalo i przeniesc tam filmy z njusow oraz z niusow poprzenosic zdjecia do galeri ze zdjeciami
- tez jest prawie gotowe zeby ktos inny to mogl robic .. jeszcze chwilke i sie poprawi

ja naprawde mam 2 lapki mimo ze kosmita ponoc jestem

Cytuj:
w "uzyszkodnikach" nie dziala opcja ilosci wyswietlanych pozycji w liscie...niezaleznie co sie ustawi zawsze wyskakuje po 20 pozycji na stronie
- nieklam

nieladnie ;D .. wlasnie sprawdzilem

i dziala
Cytuj:
wiem ze zrobiliscie czystke z numerami w "Liscie czlonkow" ale juz doszly dwa nastepne numery do wykasowania: 174 i 176
- tez to zaraz naprawie..to akurat mozna szybko "naprawic"
Cytuj:
mysle ze moznaby oznaczyc kolorem innym niz szary i czerwony obecnie otwarty watek z listy "menu" i "klubowe"
- no dobra.. poddaje sie ;D tego nierozumiem .. mozesz nieco .. jasniej ??
thx za uwagi

... z czasem sie wsio wyprostuje