Cytuj:
poważna strona a ikony hmmmm (moim skromnym zdaniem) ....poniżej dna... żenada
- znaczy co ?? jak ?? gdzie ??
Cytuj:
nie no stary lepiej nic nie mow ... to przeciez nie jest konstruktywne i jak sie nie podoba to lepiej zrob sam!! ... hehhee ciekawe kiedy ci KTOS tak napisze
- szkoda mi slow...kompleksy i juz...cos nieprzypominam sobie zeby choc slowem sie odezwal .. po swoim ostatnim nietrafionym topicu... i nie .. "jesli niepodoba sie zrob sam" ale JESLI SIE NIEPODOBA ZAPROPONUJ COS INNEGO !! LEPSZEGO !! .. ale wiesz moze za duzo czasu spedzasz na studiowaniu litereatury Machiavellego .. to niestarcza ci czasu na prace nad czytaniem ze zrozumieniem .. a przydalo by sie.... - tradycyjnie dodam ... bez obrazy wuja

Cytuj:
Napewno ułożenie ich na panelu odpowiedzi jest nieszczęśliwe, myślę, że jak się tutaj ułoży po staremu, ale na nowych ikonach, żeby nie trzeba było szukać, będzie lepiej.
- leo sloneczko .. to sa naprawde [ sprawdz sobie ] emoty ktore sam zaproponowales ... dales linka ja je zassalem i wladowalem paczke tak jak ja orginalnie autor poustawial .. sorki niekorzystam z nich.. [ emoty wstawiam z klawiatury znakami a nie szperajac po nich myszka ] wiec niewiem jakie ustawienie by bylo lub jest najlepsze ... chetnych do "ustawienia" kolejnosci zapraszam .. powiem co i jak i juz...to niewiele roboty ale trzeba wiedziec jak ... - wuja moze ty zechcesz pomoc ?? aaa sorry przepraszam .... ty lubisz tylko krytykowac ... pomoc nielezy w twojej naturze .... a moze sie myle ??
Cytuj:
Mi się całkiem podobają te ikonki ze strony. Sa takie stonowane
- taaa sa niezle ale .... jest ich niewiele

zeby niepowiedziec ze malo .. w sumie jakies 20 szt na krzyz

..... ale jak cos mozna je dopisac... do tej listy i juz....
pozdrawiam