.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 04.gru.2024 21:02:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Oto nadchodze z moja Audi 90 2.3E
PostNapisane: 28.cze.2005 00:12:00 
Użytkownik

Witajcie mam nadzieje ze bede w stanie Wam jakos pomoc nazywam sie Artur Jedrzejewski jestem z Czestochowy i jestem dumny ze naleze do jakiegos klubu Audi :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: bo u mnie w domu jest to chyba tradycja (brat ma Audi siostra ma Audi i nawet moj podworkowy mechanik ma audi :). Mialem (tzn moj tata :diabel: ) chronologicznie Syrenke (opicowal wladowal kase w pierwszy dzien nia wyjechal na ryby i skasowal ma oszczerbek na psychice :D ) Warburg z silnikiem ROVERA 1.4 pierwszy samochod jaki pamietam chodzilo niezle bo nawet w tureckich regionach bo gorskich szlakach z campingiem niewiadomskim pod gory szlo jak... ach bylo niezle tylko jak sie zamykalo licznik przy chyba 7tys obrotow to sie fotele trzesly :D ale bylo OK :D potem Fiat regata szok elektryczne szyby i komputer pokladowy a to byl poczatek lat 90tych potem krotko Audi 82r 80tka... silnika nie pamietam krotko bo tatus sie dorobil i szybko zesmy ja zmienili na AUDI 80 B4 2.0 To byl sprzet pod duza gorke potrafilo przycisnac jak teraz do nas przyjechala z innym wlascicilelem i o kilka lat starsza to zesmy sie z tata poplakali :) Tatusiowi jednak ZAWSZE sie podobaly 100tki wiec kupilismy Audi 100 2.6 V6 jeszcze wtedy bez gazu bo paliwo bylo tanie i mielismy do auto do 1999r razem ze starym 30letnim Mercem i Poltkiem Truckiem Royalem potem maly kryzys i zostal poldek :D sprzedalismy poldka i zeby zalozyc gaz (paliwo pb drogie sie nagle zrobilo) i nie stracic na mocy zbyt wiele kupilismy obecnie moja kochana Audi 90 2.3 (skladak niestety silnik w dol wraz ze clem :) ) i od tamtego czasu tzn ok 2001roku sie z nim meczymy a ja osobiscie od 2002 roku bo tatus podpisal niezla umowe o przekopanie naszego pola z pania prezydent i sobie kupil Audi A4 TDi z chipem i full wypasem :) To jest naprawde burza z piorunami :D jechalismy nia 230 SZOK jak na diesla przy 100km/h na piatce ma 2,300 obrotow :) a wracajac do mojej kochanej choc juz powoli ZNIENAWIDZONEJ Audi 90... chcesz mi pomoc szukaj "słabe audi 2,3 zdesperowany"! Mam z nia DUUUZY problem i mam nadzieje ze go kiedys rozwiaze bo jak dotej pory wladowane duuuuze pieniazki w to cacko raczej procz wygladu to nic nie daly... pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze mi pomozecie Breacker

Tytuł: Re: Oto nadchodze z moja Audi 90 2.3E
PostNapisane: 28.cze.2005 06:40:11 
Użytkownik

Witamy kolege! :D

Tytuł:
PostNapisane: 28.cze.2005 07:52:19 
Użytkownik

Witamy witamy :]
Kolega w sumie niedaleko... Zapraszamy na spoty slaskie ;)
i powodzenia z niunia... zeby doszla do zdrowia :-)

Strefa czasowa: UTC + 1