Dred napisał(a):
ja uważam że Zuru trochę przesadza dać po łapach trzeba bo naprawdę nie raz widziałem na jednej stronie w ciągu 1 lub 2 dni na technikaliach coś o 2.8 to samo pytanie zresztą było i po co to??
ja staram się odpowiadać krótko i pokazać co nowi powinni robić czyli szukać!!! szukac i jeszce raz szukac a jak nie znajdą to dopiero pytać
jak czytasz po raz 10 , 100 , czy tysięczny o gazie "jaki gaz do..." to naprawdę można sie powiesić!
co jeszcze to to że jakiś porządek musi być
ja np nie wyzywam od razu i nie mieszam z błotem tylko tłumacze co i jak
proste.
po za tym pewne rzeczy można teżna prv'a załatwić
cóż sam kiedyś byłem młody wiec wiem jak wtedy było a jak jest teraz
teraz jest duzo wiecej tolerancji
po za tym teraz mogę spojrzeć na to z tej drugiej strony
pozdro and peace
Popieram i klikam na - opcję nr .2, dlatego że nie jest źle, drażnią mnie tylko wulgaryzmy co poniektórych, a powtarzane tematy, no cóż, tak było i będzie, pomoże tu tylko łagodne odsyłanie (ale czasem idzie się wkurzyć
), ale równierz inni użytkownicy niepowinni rozwijać takiego tematu jeśli nie są pewni że takowego już nie było, to mnie też drażni i uważam to za statsiarstwo.
Drażni mnie jeszcze jedno - gość wpada sobie na forum, ma jakiś problem z autem, pisze (oby na technicznym) ,rozwiązuje problem, ale nie raczy napisać jak się zakończyła przygoda, jest mnóstwo takich postów, i jeśli ktoś przez przypadek natrafi na takowy i nie pociągnie za język to beret. A forum technikali powinno być skarbnicą wiedzy bez niedopowiedzeń. Ale i tak mówię że jest nieźle
Ukłon w stronę modów za ich pracę.