oczekujących na foty info., że próba zapuszczenia większej ilości zdjęć przez WP oczywiście nie powiodła się (razem ostatecznie tych jest koło 100 czyli niecałe 14 MEGA); reszta to moje bzdety z całej wycieczki - ale...
nie ma jednak się czym martwić, bo jutro jest już u nas w pracy informatyk który coś tam poczaruje RAR-em przez Outlook-a i powinno być GIT
ewentualnie coś tam jeszcze innego pomyśli i powinno to jutro do południa pójść
w ostateczności jak się wkurze ... to spakuję płytkę i poślę ją typowi "z cygara" drogą naziemną (temu który oficjalnie zaoferował się do zapuszczenia e eter fotosów)
Wierzę jednak w kumpla z pracy że da RADĘ i że nie będzie potrzeby cofania się do ery kamienia łupanego ...
wersja - w której musiałbym zapuszczać po 3-4 foty na maila nie wchodzi w grę - bo mnie póki co jeszcze nie pogieło
a i czasu mam jak na lekarstwo
p.s.
pewnie niemała część z Was zastanawia się - jaki ze mnie musi być AGREGAT, że dopiero po miesiącu wyskoczyłem z takim hasłem
jak znajdę chwilę to dopiszę coś jeszcze z Forum Ingolstadt ...
powiem tylko, że nie małe wrażenie zrobił na wszystkich pomarańczowy AUDI 80 - rok ... about 76' (będzie widoczny na fotosach) do którego typ upakował wszystkie możliwe teile z AUDI COUPE Q 20V (91'). Wczołgałem się nawet pod auto, aby uwiecznić ten niespotykany widok w modelach B1 tzn. ... wał
to be continued ...