Cena jest noramlna. (Ja sprzedałem takie samo dwa tygodnie temu w manualu 96 rok za 28k).
kilka spraw:
1. W mojej jedyną wadą był brak automatu. Jak się ostro startowało to trzeba było zapinać z jedynki na trójkę.
2. O spalaniu średnio 21 litrów od razu zapomnij (chyba, że będziesz nią ciągał przyczepy albo tramwaje po zajezdni) Mi paliła (przy normalnej jeździe około 12 litrów) A nie mam syndromu PSJ. Chociaż jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów i słyszę że im AEL plai 9,5 litra to ja już we wszystko wieże (moja z klimą pali 6-6,5)
3. Moja była ogłoszona w OTOMOTO I AUTOGIEŁDZIE i gdzie tam jeszcze można przez ROK!!! i miałem może 8 telefonów od chętnych. Masz więc dużo czasu na zastanowienie.
4. Będziesz miał cholerne kłopoty ze sprzedaniem jej za dwa lata jak będzie miała 12 lat (dostaniesz może z 18-20 koła a pewnie chcesz jeszcze założyć jej GAZ za 5-6 tyś.) Nie opłaca się już inwestować w takie auta.
5. Kup AEL z tego rocznika i zawirusuj
7. ten silnik według ASO ma prawo wciągnąć 1LITR oleju na 1 tyś. kilometrów. Kolega się śmiał że robić wymianę w tym aucie to bezsens bo przecież i tak cały czas jest świerzy.
Pamiętaj, że ja byłem użytkownikiem 4,2 i wiem to z autopsji.
A nie że "moim zdaniem, według mnie...."
Jak bardzo chcesz to kup
jak się zastanawiasz to....
a zresztą zrobisz jak będziesz uważał.
Acha a w tych pieniądzach to już można kupić A8 a to dużo więcej niż audi 100
pozdrawiam