Bardzo podobalo mi sie jak kolega Marcin przedstawil historie rezanka swojego autka i zainspirowalo mnie do przedstawienia moich przerobek.
Na poczatek poszly boczki i tapicerka. Udalo mi sie zakupic parapety wraz ze skorzanymi siedzeniami. Niestety od avanta ale jakos tylna kanape udalo sie zamontowac.
Pozniej zakupilem sobie taka blende do B4 a swiatelka cofania okleilem folia. Nie wyglada jak od cabrio ale tez nie jest zle.
W maju niestety nastapil lekki dzwonek z przodu co zmusilo mnie do przebudowy przodu. Zalozylem zderzaczek od S2, lampki zespolone, no i te
zolte halogeny i kierunki
Chociaz maja taka zalete ze nikomu sie jakos nie chca przydac.
Przy okazji wrzucilem jeszcze xenon. Nie ma takiego efektu jak w soczewce ale droga oswietlona jest super. Troche problemow bylo z ustawieniem ale teraz wszystko gra i nawet nie przeszkadza innym.
Jako ze lato tego roku bylo upalne a do klimy brakowalo kilku klockow zmniejszylem pole razenia sloneczka prze oklejenie szyb folia.
Nie jest za ciemno, tak w sam raz
Kiedy wreszcie moglem wziasc pare dni urlopu, zajalem sie zegarkami od A6. Nie wszystko jeszcze uruchomione al to co potrzebne juz jest
Na koniec trafil mi sie rarytasik - kierownica od RS2. Oczywiscie trzeba ja bylo zakupic i zamontowac.
Jest maly klopocik z zaslepka troche nie bardzo pasuje ale jeszcze na goraco sie ja wymodeluje.
Teraz jeszcze reza sie klima. Kolko pasowe juz w drodze wiec na dniach moze ruszy o ile znajde jakiegos elektryka ktory mi to podlaczy. Niestety aparatu nie mialem przy sobie jak montowalem nagrzewnice, sprezarke i chlodnice bo byloby niezle fotostory.
W planach....... No coz przydaloby sie kupic jakies ladniejsze felgi no i soczewki. Moze na przyszle lato znajda sie w mojej Niuni o ile Mikolajowi bedzie sie chcialo dzwigac