tzn jesxcze nawet nie mialem czasu poszukac cen u konkurencji i porownac. Wiec tez ciezko mi oceniac. Troche zamiesznia wyszlo z podaniem cen jak dzis zapytalem o ceny dla klubowiczow.
Wczesniej pytalem z ciekawosci jescze nie jako czlonek AKP.
Podano mi ceny za tarcze (170zl) takie same jak wczesniej a na klocki 10% mniej niz wczesniej. I zaznaczono ze tarcze -20% a klocki -10% dla AKP.
Wiec mysle ok to czemu tych 20% nie odjeto od tarcz? Napisali ze jest ok. Ale potem jescze raz ze cos sie pomylilo im ze w rzeczywistosci to jest tak ze :
zamawiajac z netu daja 10% mniej na wszystko.
Wiec cena 170% to juz jest -10% dla zamowien ze strony. czyli podstawowa cena to 189,69 zł. A od niej -20% to 151zl.
A za klocki mam zaplacic 137,00 zł. (czyli 153- 10%; a 153 to cena podawana dla osob spoza AKP ale zamawiajacych przez www). Wiec brak analogii bo inaczej liczone niz w przypadku tarcz.
Troche to zamotane no ale tak to zrozumailem po kilku mailach.
Troche sie zniesmaczylem bo myslem ze te obnizki to jescze beda od tych cen co kazdy z www moze zamowic.
W tej sprawie jak juz mowielm Darowanemu koniowi... ale jednak reklame maja na stronie jak zauwazone zostalo.
Moze by konkretniej zagadac i np zebrac pare osob co tez wymienia teraz cos z hamulcow i wtedy na raz kupic to cos lepszego da sie dogadac?
EDIT: zmiana ! haha wlasnie doczytalem sie w ostanim mailu ze to jescze inaczej jest:
====
Panie Michale co nie jest dla Pana nie jasne z tymi znizkami ??
W poprzednim poście napisałem Panu:
detal 189,69
rabat dla zamawiających ze strony
www.lewian.pl 10% czyli 170,00 zł ( taką cenę otrzymał Pan 21 sierpnia )
rabat dla AKP 20% czyli 151,00 zł
Co do klocków to jak Pan pisał 10% czyli cena dla Pana ( a także AKP) 153,00 zł
Czyli łącznie 455,00 zł
Mam nadzieje, żę teraz jest wszystko jasne.
Wrazie wątpliwości służę pomoca.
Pozdrawiam
xxxxxxxxxxxx
=====
Czyli na klocki AKP nie ma zadnej znizki!!!
Grzes widze ze mamy dokaldnie takie same odczucia zniechecila mnie chyba skutecznie ta dzisiejsza dyskusja