.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.kwi.2025 00:38:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Zachaczyli mi niunie na parkingu
PostNapisane: 17.gru.2003 12:42:28 
Użytkownik

Auto: Audi RS4 B7 Avant
:( Czlowiek sobie postawi autko wypieszczone na parkingu a jakis debil POLONEZEM TRUCKIEM Przywali ci bo jezdzic nie umie no to juz mozna sie zalamac........ Dopiero co na koniec lata radiowoz caly bok mi zachaczyl to teraz inny polonez szok poprostu szok :/

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 12:47:22 
Użytkownik

wspolczuje... masz sprawce?

a czemu masz inna furke w avatarku?

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 13:07:50 
Klubowicz

WLASNIE ZLAPALES BARANA??????????????? ZACHACZYL TWOJE CUDOWNE B4? Pokaz go NAM ;-|

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 13:44:30 
Użytkownik

eomaciu napisał(a):
wspolczuje... masz sprawce?

a czemu masz inna furke w avatarku?

Sprawce mam notatka z Policji juz odebrana teraz tylko ubezpieczalnia ale trafilem na jedna z gorszych Polonia SA teraz juz UNIQUA i to mnie martwi :(

A6 mam do sprzedania a jezdze moja niunia B4 dlatego takie male zamieszanie.
Fotki jezeli ktos wstawi z checia wysle.

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 14:57:15 
Moderator

Wszpułczuję Dave.

A tak swoją drogą to często się spotykam również z podobnym problemem.
Mieliście kiedyś coś takiego że zaparkowaliście obok jakiegoś buraka a ten otwierając drzwi wali Wam z całej siły np w błotnik???

Cholera jak ja tego nie znoszę. Kiedyś mało nie pobiłem profesora z mojej uczelni za cos takiego. Uczony a okazał się burakiem....

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 15:55:29 
Moderator

Maridk napisał(a):
Wszpułczuję Dave.

A tak swoją drogą to często się spotykam również z podobnym problemem.
Mieliście kiedyś coś takiego że zaparkowaliście obok jakiegoś buraka a ten otwierając drzwi wali Wam z całej siły np w błotnik???

Cholera jak ja tego nie znoszę. Kiedyś mało nie pobiłem profesora z mojej uczelni za cos takiego. Uczony a okazał się burakiem....

Wszędzie bydło jest.A najbardziej mnie denerwuje jak na parkingu parkuje samochód z 5 osobami na pokładzie i zamiast wysiąść wcześniej , to wyłażą dopiero jak samochód wjedzie w przestrzeń między 2 auta i wtedy to dopiero jest nawalanie drzwiami w inne fury :(

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 16:41:04 
Użytkownik

Najbardziej wkurza mnie to ze na koniec lata zaparkowalem pod komisariatem policji bylem tam pozalatwiac pare pierdol i wychodzac patrzejak gosciu radiowozem wlasnie obszorowal mi caly bok to dopiero byl szok :<
A teraz nastepny debil co prawko dostal za kartofle ta sama strone mi zalatwil tylko mocniej i na dodatek zbil reflektor,kierunek i halogen. Tym razem nie wytrzymalem i o malo goscia nie zabilem dobrze ze koles mnie uspokoil bo nie recze za siebie :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 16:56:52 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> Kur...a ale masz pecha Dawidku, ale nie martw sie bedzie dobrze. A tak na marginesie czemu mowisz ze Uniqa jest kijowa ubezpieczalnia :?: , ja tam mam ubezpieczone :galy: .

Tytuł:
PostNapisane: 17.gru.2003 17:55:28 
Użytkownik

UNIQA to chyba najwieksi oszusci w wyplacaniu odszkodowania. Sadze sie z nimi juz 3 rok bo zamiast 7tys zl wyplacili mi 2tys. Z takimi przypadkami nie raz sie spotkalem.Wielu ludzi ubezpiecza OC u nich bo sa chyba najtansi sam u nich mam OC ale AC nigdy w zyciu. Zaufanie mam tylko do PZU i WARTY. Wiadomo nie sa idealni ale napewno zetekniejsi od reszty.

Tytuł:
PostNapisane: 28.gru.2003 22:24:38 
Użytkownik

J tez mialem ostatnio pecha, postawilem moja niunie u rodzicow na podworku. Wracam a tu drzwi pasazera mam w srodku.
Kopara mi opadla :zly: . Mowie jak to mozliwe , skoro nikt na podworko nie wiezdza.
Okazlo sie ze moj kochany tatus zachaczyl swoim Vito i jak to on powiedzial
"jak autem rzucilo to sie skapnal ze cos zachaczyl".
Dobrze ze mam sprawce ktory pokryje koszty bez ubezpieczalni.
A co do drzwi to juz mam drugie , trzeb je tylko przemalowac pędzlem :diabel:

A4 1.9 TDI 130PS AVF lub AWX srebrne Znaleznione :-)

ObrazekObrazekObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 09:36:46 
Użytkownik

Auto: przeważnie starsze Audi
Naljlepszych fachowcow od wyceny szkod maja w Samopomocy :D Dowiedzialem sie o tym jak mila pani cofajac na parkingu wygiela u siebie hak w polonezie:) Po czym przyjechal pan z Samopomocy nie mogl mi uwierzyc ze jest to audi 200, bo nie mial takiego u siebie w komputerze... , na szczescie sprowadzilem go na dobrą droge :)

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 11:12:21 
Użytkownik

To teraz wam powiem. Przyjechal pan z ubezpieczalni UNIQA no i patrzy na kierunkowskaz w zderzaku i pyta sie mnie co to za obrysowka ??? jesooo mowie chlopie przeciez to kierunek a on na mnie sppojrzal jak na idiote i pyta sie to co jest wtedy w reflektorze z boku i jak mu powiedzialem ze swiatloo postojowe to zwariowal... jesooo gdzie oni tych ludzi szkola. Teraz czekam na protokol i moge sie zalozyc ze ceny czesci policza jak za zwykly reflektor H4 i kierunkowskaz ten przy reflektorze. Poprostu debilizm :(

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 11:29:46 
Moderator

nie debilizm, tylko masz troche nietypowe swiatla.
koles pewnie nie jest fanem audi i nie wie, ze jak masz postoj z boku, to kierunek w zderzaku.
bmw tez ma takie niuanse, merc inne, kia jeszcze cos, a on ma sie znac na wszystkim? come on!
ja tez nie bylem fanem uniqa, ale niedawno znajoma, ktora pracuje w compensie mowila mi, ze sama sie tam ubezpiecza (miala 2 szkody i jest zadowolona z obslugi). wiec chyba to o czyms swiadczy. nie wiem czy sie nie przeniesc z pzu.

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 13:28:48 
Użytkownik

Sporo moich znajomych mialo do czynienia z UNIQA i jak do tad jestes pierwsza osoba mowiaca dobrze o tej firmie. Jest jeszcze jedna mozliwosc ze poprostu przedstawicielstwo w Gdansku jest beznadziejne nie mialem stycznosci z przedstawicielami z innych miast. Mialem niedawno z nimi tez niemila klotnie bo gdzy donich dzwonilem dowiedziec sie co i jak z moja sprawa to zostalem poprostu wyzwany i rozlaczony przez goscia od likwidacji szkod bo stwierdzil ze nie ma czasu teraz i ma mnie gdzies ze ludzie co chwile dzwonia i mu dupe zawracaja no sorry to wytlumaczcie mi od czego wtedy oni tam sa ???

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 13:31:51 
Użytkownik

A jeszcze co do tych swiatel to nie wiem czy bylbys taki spokojny gdyby tak Tobie chcieli szkode oszacowac. Powiem tak zwykly reflektor H4 do Audi B4 kosztuje 450pln a reflektor taki jak moj H4+H1 1000pln to chyba jest roznica co ??

Tytuł:
PostNapisane: 29.gru.2003 17:25:01 
Moderator

ze swiatlami sie zgadza, ale zawsze mozna sie odwolac.
dobrze ze dales znac o tej fili w gdansku, bo ja mam troche znajomych, ktorzy pracuja dla uniqa. wiec pokaze im to info i pewnie zajma sie gosciem. ;)
pozdro.

btw. puscilbys mi na priv zdjecie tej a6 na sprzedaz?

dzieki

Tytuł:
PostNapisane: 30.gru.2003 16:23:59 
Użytkownik

I to rozumiem z gory wielkie dzieki no i oczywiscie masz u mnie duuze piwo w Bydzi :diabel:

Strefa czasowa: UTC + 1