witam
szukalem i szukalem i rozmyslalem i niespalem po nocach i w koncu....
stalem sie posiadaczem audika 80 z 85 roku!!!
auko ma na liczniku 221tys....niestety niema szyberdachu, ale ogolnie wyglada lepiej od mojej "bylej", prowadzi sie porownywalnie do poprzedniej, hmm moze ciut gorzej...silniczek duuzo lepszy....furka ma alufelgi od bmw
i z oponami w dobrym stanie(barum bravuris, czy jakos takie
)
dostalem tez kilka gratisow
komplet zimowek(2 nowe i 2 juz troszke zlatane) na stalowych felgach+oryginalne dekle, 4 stalowe felgi bez opon, dojazdowke, i 2 felgi z oponami(opony raczej do niczego)....dostalem jeszcze
spoiler do audi(pomysle czy go zalkadac czy nie), ksiazke"sam naprawiam" i radyjko clariona(kaseciak 4x30w miekka mech. ) kiepsko dzialaja 2 guziki, juz tam weszylem
2 mikrowlaczniki do wymiany, wizyta na wolumenie, troszke cierpliwosci i umiejetnosci modelarskich i bedzie git
, raczej bedzie na pulce stalo bo mam swoje radyjko....
.ale za to...
1)auto jest bez gazu
planuje przelozyc, ale jak narazie zorientowalem sie ze przekladka kosztuje 500zeta!!!! kurde drugie 500 i mam nowa....
2)skrzynia biegow jest w stanie barrrrdzo tragicznym, bede musial przelozyc z mojej "bylej"
duzo bedzie z tym roboty? czy w weekend sie wyrobie z ojcem? (narzedzia i ew. dzwig do podniesienia silnika sie znajdzie)
3)bede musial kupic jakies zabezpieczenie, zeby mi nikt niedzwignal felg,
duzo takie cos kosztuje?( i czy jest skuteczne)
4)jest podly alaram na pilota, jak otwiorze dzwi to mam 30 sek zeby wlozyc kluczyk do stacyjki bo inaczej bedzie wyl, troche denerwujace to, zazwyczaj alarm wylaczasz z pilota i juz jest okij a tu raz ze z pilota to 2 ze ten kluczyk jeszcze, czyli jak np siegam po cos do bagaznika to musze jeszcze wtykac klucz do stacyjki....wrrr [/b]chyba ze da rade to jakos przerobic?? zna sie ktos?
no to chyba tyle....foty porobie to wrzuce....
pozdr!!