Timo napisał(a):
Jak mam byc szczery to troche bez sensu. Ja zaloze forum a4/s4 , Bilu zalozy C4/A6 , Leo wrzuci Coupe / S2 , UFOtm modelu b4 - przesadnie czystych a Hans zboczencow Quattro
Wiecej forum znaczy wiecej podzialow tylko nie wiem czy koniecznie potrzebnych.
Tak czy inaczej powodzonka na forum
Ps. Uzytkownikow w/w wybralem przypadkowo
wiesz co jest bez sensu? negowanie czyjejs inicjatywy
czy ktos powiedzial ze musza byc jakies podzialy - nikt nie kaze Ci rezygnowac z udzielania sie na tym forum ani nie rozkazuje udzielac sie na tamtym - jakos od 3 lat zarejestrowany jestem na kliku forach i nie widze w tym zadnego problemu ani dyskomfortu - gozej by bylo jakby te klika(nascie) for polaczyc w jedno, wtedy to dopiero byloby zamieszanie
tak jak Artur wyzej napisal chcemy zjednoczyc ludzi jednego modelu Audi - ulatwic im kontakt z innymi posiadaczami A3/S3
jakbys zauwazyl to tutaj zanim trafie na dany watek dotyczacy A3 (chcac pomoc w danym problemie itp) zazwyczaj musze przegladnac kilanascie jak nie kilkadziesiat innych watkow a nie zawsze mam na to czas - juz kiedys udzielalem sie w dyskusji na temat podzialu tego forum na poszczegolne modele (grupy modeli) w celu ulatwienia szukania watkow dotyczacych danego modelu ale wiekszosc osob nie popierala tego pomyslu wiec nie dziw sie ze sprawe wzielismy w swoje rece i postanowilismy cos zrobic dla innych
a teraz najwazniejsze - sporo jest ludzi ktorzy lubia czytac tematy dotyczace kazdego modelu Audi ale nie mozna zapominac o tym ze sa osoby ktorych nie interesuja modele B3/B4/C4 itp itd i takie to osoby wchadzac na to forum po pewnym czasie daruja sobie zagladanie tu tylko dlatego ze malo informacji jest na temat A3 i ciezko je znalezc - nie zawsze opcja szukaj jest twoim przyjacielem
Silent Bob napisał(a):
ja tam tez chetnie poczytam o A3, mimo, ze mam A4, ale wolę w tym celu nie musieć zmieniać strony, Coś mi się wydaje, że powstawanie kolejnych "tematowych" for wynika z tego, że każdy by chciał być moderatorem
moderatorem jestem na innych forach i nie uwazam sie za lepszego