maciekmpl napisał(a):
smola napisał(a):
tu nie chodzi o czas a o pieniadze, niestety stracilem znizki po wypadku jaki mialem do tego nie mam jeszcze 25 lat wiec jest zwyzka no i kolejna rzecz ze to jest, a w zasadzie bylo audi wiec kolejna zwyzka nie trzeba studiowac matematyki zeby policzyc ze nie sa to male pieniadze, ktorych w tym okresie nie mialem
Czyli Cię po prostu nie było stać na ten samochód. I czego teraz oczekujesz, że się ktoś nad Tobą rozczulać będzie? Proponuję ku przestrodze podwiesić ten wątek, z tytułem "Jak narobić sobie kłopotów".
Współczuję, ale lekkomyślności.
M
Nie potrzebuje twojego wspolczucia, w zadnej kwesti nie z taka mysla zalozylem ten watek, aby ktos sie mial nademna rozczulac, tylko ku przestrodze, ze na dobra sprawe zawsze trzeba sie liczyc z tym ze nie ma miejsca z kad samochodu nie da sie ukrasc, nawet ty mozesz stracic swoje auto i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy, ciekaw jestem jak bys sie wtedy zachowal, ciebie pewnie "jest stac" na Audi wiec trzeba by ci bylo wspolczuc, i porozczulac sie nad toba, cale szczescie sa na tym forum ludzie ktorzy rozumieja nieco wiecej od ciebie i nie czepiaja sie z gory, nie masz nawet pojecia kim jestem wiec nie tobie jest mnie osadzac i dociekac czy mnie stac czy nie, faktem jest ze starcilem samochod i jest mi go szkoda, samochodu a nie kasy ktora stracilem, bo bylem z niego niesamowicie zadowolony, Przemysl dobrze nastepnym razem co piszesz bo nikomu nie zycze aby go to spotkalo to co mnie, nawet tobie .