Witam wszystkich Audi Maniakow, Milosnikow, Fascynatow, Posiadaczy, Wlascicieli, Klubowiczow i cala bande jezdzacych tymi samochodami.
Audi kocham... Pamietam jak ciotka z niemiec przyjechala B4.. zakochalem sie, a miala ja przez dluzszy czas i z biegiem lat ten samochod caly czas byl piekny. Potem moj ojciec kupil B3 w automacie. Piekne... wiedzialem, ze tez bede mial kiedys audi. Potem kupil inne B3. tez bylo ladne, chociaz nie tak jak poprzednie. Ale i tak je uwielbialem. Ale to historia...
Niecaly rok temu kupilem Coupe 1990 z niemiec.. jezdziala nim kobieta...audica czarna 2.3 benzyna.. po kliku modyfikacjach, z calym wydechem remusa, klima i innymi bajerami, ale strasznie zaniedbana. powoli zaczoelm cos w niej robic.
tutaj trafilem niedawno.
ktos mnie zahaczyl i zbiegl... potem auto niesprawne stalo i jak stalo to wyszlo klika usterek.. i szukajac odpowiedzi bo nie mialem pod reka mechanika, a chcialem je jakos dotransportowac do polski.. bo jestem jeszcze chwile w uk... trafilem na forum i postanowilem naprawic sam klika rzeczy.
fajnie wiedziec ( bo wczesniej nie wiedzialem ), ze jest taka duza grupa fascynatow tej marki. gdzie nie chodzi o to, kto ma nowsze, bo kazde ma swoj styl... no i ze mozna sensowanie pogadac i dowiedziec sie wielu rzeczy.
naprawde fajnie.
mam nadzieje przyjechac kiedys na zlot.
na razie usprawniam furke...
a na razie bede zameczal was pytaniami....
pzdr600