.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 28.lut.2025 23:29:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wielki bol,ale...czy kwas juz czyta...???
PostNapisane: 27.lut.2004 23:45:47 
Użytkownik

Sam z wlasnego doswiadczenia mowie i popartego przez xxxx forumowiczow.CZY KTOS WAS CZYTA???
Sam codziennie bylem na Forum-Zanim bylo OK.
pozniej raz na tydzien.!!!
A obecnie raz na miesiac?!!!
Moderatorzy - Mowia!_MY TU GORA! I TYLE !!! ALE ... CZY TO OK!...!!!
Duzo Ludzikow sie nie wypowie z powodu --- straty serwera.
Ale, Panowie-? kontakt mam z wieloma forumowiczami, i --- co mam mowic???
SMIECH NA SALI!!!
Jednym slowem Forum na Psy spadlo--- Dzieki... No wiadomo komu!!!
I Jeszcze daje pare miechow i ... na spociki mozecie sami jezdzic na wzgorze Partyzantow!!!
Moje zdanie i przykro , ze z Wrocka jestem!!!

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 03:49:50 
Klubowicz

zajob... lecz sie na nogi..... NA GLOWE JUZ STANOWCZO ZA POZNO !!!!!!!!!!! mam dosc [ tak tak tak wiem ..... moderatorzy rulezzz ... - teoria spisku ?? :diabel: ] twoich bez sensownych i nie trzymajacych sie ladu , sensu , logiki POSTOW ... przypominam ci posta o "tragicznej smierci twojego" ..... ... niepowiem nic [ co bym powiedzial gdybym choc troszeczke ciebie losiu znal - bo ty jestes w stanie obrazac ludzi mimo to ze nikogo kogo obrazasz / krytykujesz w zyciu niespotkales nawet na minute ] zeby niebyc zlosliwym .... nie podoba ci sie to forum .. prosze bardzo....szerokiej drogi .. [ znajdz sobie inne naktorym bedziesz sie zachowywal jak "bura sobaka" ] ale NIEOBRAZAJ TYCH KTORZY NA TYM FORUMIE PISZA I JE CZYTAJA !!! nie umiesz biedaku czytac nie umiesz biedaku pisac sensownie.. kazdy twoj biedy post to zaczepka ... AUDI KLUB POLSKA .... nie monachium .. pappa
koniec kropka ...
ps.
mam dosc zaczepek , prostactwa i obrazania ... no chyba ze sie myle .. oswiec mnie prosze :P wiem wiem ... twoj master kazal ci to napisac , bo sam sie czuje upokorzony ... zacznij sie juz teraz mu skarzyc , ze jestes taki biedny .... narra

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 08:09:17 
Moderator

Alf dobrze mówi.Tym postem o śmierci pokazałeś jaką inteligencją błyszczysz.Tutaj nikt nikogo nie trzyma , jak nie pasuje to nartos amigos :533:

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 09:51:23 
Użytkownik

@ Alf :peace:

@Hugo :580:

@zajob :516: Aufniemehrwiedersehen buraku !!!

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 10:23:47 
Moderator

Nie wiem na skutek jakich stwierdzeń zauważasz że na forum nikt nie pisze.....

Widać że po prostu nie czytasz forum skoro tak piszesz. Ja (dumny wg Ciebie moderator) czytam codziennie wszystkie wątki pisane na forum i zajmuje mi to około 1,5 h czasu w pracy dziennie (dobrze że szef o tym nie wie ;) ) więc nie wypowiadaj takich bzdur bo zupełnie nie masz o tym pojęcia.
Sam namachałeś kilka niezbyt udanie skleconych wątków i uważasz że dzięki temu masz prawo krytykować coś co zostało stworzone przez kilku dla kikluset??

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 10:44:04 
Użytkownik

Zajob - ty chyba tylko chcesz namieszać wśród klubowiczów. Mówisz że nikt się nie udziela na forum ?? Hmmm. Chyba tego forum wogóle nie przeglądasz - bo gdybyś po miesiącu przejrzał wszystkie posty to byś wiedział czy ktoś się udziela czy nie !!!
A ja osobiście mogę Cię zapewnić że forum działa "doskonale" - na stałych bywalców zawsze można liczyć . Ale co tu długo pisać - ty widzisz to co chcesz widzieć. Więc rozejrzyj się jeszcze raz dobrze i dopiero wyciągnij wnioski.

Tytuł:
PostNapisane: 28.lut.2004 12:50:30 
Klubowicz

HMMMMM panowie jak wiecie kazda klawiatura ma jakas okreslona "wytrzymalosc" [ przewidziana przez producenta ilosc stukniec w klawisze jaka powinna wytrzymac .... ] niemarnujcie wiec tych stukniec na zajoba .. szkoda slow na debi**** wiec po co sie silic ....

topic zamkniety w godzinach 24 - 24 , 7 dni w tygodniu :D papap

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1