.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 18.lut.2025 12:36:40

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: PODIKAR z Wrocławia wita Autoklubowiczów :)
PostNapisane: 18.mar.2006 18:37:33 
Użytkownik

Witajcie mam na imie Karol a mój login to PODIKAR. Jak wczesniej pisałem jestem z Wrocławia i mam aktualnie białe Audi A3 1.6 benzyna z 97 roku (101 KM) :D . Bardzo czaderskie autko i swietnie sie nim jeżdzi :diabel: . W niedlugim czasie planuje kupić jakąś A6 2.5 TDI 140KM lub A4 1.9 TDI. Jak macie jakieś ciekawe oferty i na co mam zwracać uwage podczas kupna takich bryczek to piszcie!!! Z góry dzięki i POZDRAWIAM ;-)

Tytuł: Re: PODIKAR z Wrocławia wita Autoklubowiczów :)
PostNapisane: 18.mar.2006 18:42:49 
Użytkownik

Auto: AUDI A2 1,4 TDI
podikar napisał(a):
Witajcie mam na imie Karol a mój login to PODIKAR. Jak wczesniej pisałem jestem z Wrocławia i mam aktualnie białe Audi A3 1.6 benzyna z 97 roku (101 KM) :D . Bardzo czaderskie autko i swietnie sie nim jeżdzi :diabel: . W niedlugim czasie planuje kupić jakąś A6 2.5 TDI 140KM lub A4 1.9 TDI. Jak macie jakieś ciekawe oferty i na co mam zwracać uwage podczas kupna takich bryczek to piszcie!!! Z góry dzięki i POZDRAWIAM ;-)

gratuluje bryczki.......no to zapraszamy na spociki wroclawskie. taaaaa AELa 2,5 popieram tez mam.......i chwalę....no jak dasz rade to Quattrosa..........ale co do kupna i info to inne forum i dla nowego polecam opcje szukaj http://www.audiklub.org/phpBB2/search.php :diabel: :peace: .jeszcze raz witam...... ;)

Był Passat B5 AFN
Był AEL Quattro

Strefa czasowa: UTC + 1