Full wypas to dla mnie najlepszy silnk jaki moze byc czyli najmocniejszy jaki wychodzil w danym modelu i dodatkowe wyposazenie ktore nie jest spotykane w innych autach danego modelu. W zwiazku z tym postanowilem sie wczoraj uczepic jednego ogloszenia, ktore rowniez znajduje sie na naszym forum ogloszen, dotyczacego czarnego audi cabrio. Wynik moich dzialan to email napisany do wlasciciela/ki i odpowiedz ktora brzmiala tak...
OGLOSZENIE:
WITAM.PRZEDMIOTEM TEJ AUKCJI JEST PIEKNE CZARNE AUDI CABRIO.ROK PRODUKCJI 1993 / 94 ,SILNIK BENZYNA 2,8 V6.(186 KM).AUTO JEST MAKSYMALNIE WYPOSAZONE:WSPOMAGANIE KIEROWNICY, SKORZANA KIEROWNICA, KOMPUTER, PODUSZKI POWIETRZNE, 4 ELEKTRYCZNE SZYBY, TYLNA SZYBA Z NADMUCHEM, ELEKTRYCZNE LUSTERKA, ATERMICZNE SZYBY, CENTRALNY ZAMEK ,CZARNA SKORZANA TAPICERKA,PODGRZEWANE FOTELE, DREWNIANE DODATKI, DODATKOWE ZEGARY, TERMOMETR ZEWNETRZNY. ABS, EDS, ELEKTRYCZNA ANTENA, ALU FELGI OZ"17 ( OPONY 235/40/17 ), ORYGINALNE SPORTOWE ZAWIESZENIE EIBACH ,PAKIET AUDI, NIEEKSPLOATOWANA ZIMĄ, WŁSCICIEL NIEPALĄCY-KOBIETA,RADIO + ZMIENIARKA, KOMPLET KLUCZY,SPROWADZONA,ZAREJESTROWANA,PEŁNA DOKUMENTACJA, SERWISOWANA, DACH W STANIE IDEALNYM!! WIECEJ INFORMACJI POD NUMEREM TELEFONU 694-276-804 LUB NA E-MEIL ZAPRASZAM DO LICYTACJI
MOJE PYTANIA:
Witam, mam kilka pytan odnosnie auta, mianowicie:
czy auto posiada tempomat ?
czy ma wiatrolap/siatke za przednimi fotelami ?
czy dach jest elektrycznie skladany ?
jak moc zostala podniesiona do 186ps skoro w standarcie te silniki mialy 174ps ?
czy modyfikacje sa potwierdzone wykresem z hamowni ?
ile kluczykow jest do tego auta w komplecie ?
co oznacza stwierdzenie "pakiet audi" ?
czy rok produkcji oznacza 1993 z pierwsza rejestracja w 1994 ?
czy auto ma klimatyzacje, climatronic ?
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedzi, na ktore oczywiscie czekam.
NA CO DOSTALEM ODPOWIEDZ:
witam pana
-moje audi nie posiada tempomatu
-MA WIATROŁAP-STAN IDEALNY
-NIE MA ELEKTRYCZNEGO DACHU-MANUALNY(W ELEKTRYCZNYCH SIADA POMPA)
-MOC DO 186 PS ZOSTALA OSIAGNIETA PO ZMIANIE WALKOW ROZRZADU(TAKA JUZ BYLA SPROWADZONA Z NIEMIEC)
-NIE MA WYKRESOW Z HAMOWNI
-4 KLUCZYKI
-STWIERDZENIE "PAKIET AUDI" ODNOSNIE TEGO AUTA OZNACZA -ORYGINALNE SPORTOWE ZAWIESZENIE EIBACH
-93 PRODUKCJA, A 94 PIERWSZA REJESTRACJA
-NIE MA KLIMY ( PO CO W CABRIO CLIMA?)
DZIEKI ZA ZAINTERESOWANIE MOJA AUKCJA
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO LICYTACJI
AUKCJA Z ALLEGRO
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=92660593
Tak wiec pytam was jako osoby niejako ankietowane, czy to audi jest full wypas czy jest tylko audi na wypasie
Co o nim sadzicie oprocz tego ze ladnie wyglada. Odpowiedzi prosze motywowac pod katem wyposazenia...
ps. Juz nie mowie ze auto nie ma w full wypasie soczewek i zderzaka ze spyskami, podgrzewanych klamek i spryskiwaczy.