.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 19:46:48

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Audi 80(b4) 2.0E problem z szybami
PostNapisane: 23.mar.2006 09:38:00 
Użytkownik

mam problemik z szybami w moim audiczku!mianowicie z dwoma tylnymi. wszytskie sa sterowane elektrycznie jaki i lusterka, sek w tym ze te tylne nie dzialaja! nie wiem co jest!prosze o jakies porady!? ja juz sprawdzalem przyciski - dzialaja! bezpieczniki - jakotakich nie ma!? chyba ze sie myle!? nie wiem co z silniczkami moze to one!?ale naraz dwa!?? powiedzmy ze probowalem je sprawdzic a mianowicie podpiolem je prowizorycznie na kabelkach pod przycisk z dzrzwi pasazera i nic!(wspomne ze w drzwiach kierowcy i pasarzera wszytsko dziala!) z tego by wynikalo ze silniczki ale moze jest jeszczec cos czego nei wiem i moze to walasnie jest problemem,moze jakas kostka pod kierownica!? prosze o pomoc!!!!!!!! z gory dzieki!!!! :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 23.mar.2006 11:53:57 
Moderator

http://forum.audiklub.pl/viewtopic.php?p=246804#246804

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1