.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 20:45:13

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nowy na forum - warszawa - witam !!
PostNapisane: 30.sty.2006 18:51:29 
Użytkownik

Dzieńdobry
Ciesze się że znalazłem to forum , i mam nadzieję że będzie ono dla mnie źródłem poszukiwanych informacji. Mam 18 lat , i jako pierwszy samochód dla siebie wybrałem AUDI 80 , poszukuję teraz odpowiedniego dla siebie egzemplarza. Celuję w silnik 2l , szukam sobie B4 , albo jakiegoś quattro , EDIT BY MOD QUATTRO pisze sieprzez 2 T zobaczymy co znajdę :D
Więc raz jeszcze , serdecznie witam wszystkich entuzjastów Audi. Jestem z Warszawy, odrazu jak nabędę autko to pochwale się fotkami ;-)

Mam jednocześnie kilka pytań. Ponieważ jestem początkującym kierowcą, (nie wzpominając już o tym że na samochodach nie znam się jakoś super) chciałem zadać Wam kilka pytań (możliwe że będą one bardzo laickie :) )

.po 1
Nie za bardzo pasują mi seryjne zderzaki. Jaką sumą musiałbym dysponować aby wsadzić coś "ładniejszego" ??

.po 2
Czy takie pierdólki do poprawy wyglądu wnętrza samochodu są łatwo dostępne ?? Czy trzeba kombinować ?? Co się da wogóle da zrobić ?? Bo deska w tym samochodzie też nie jest za piękna. Napewno będą z nią coś kombinował.

Z góry dzięki za odpowiedzi
pozdrawiam YABOL

Tytuł:
PostNapisane: 31.sty.2006 13:11:44 
Klubowicz

jak jesteś początkujacym kierowca to zwykłe 2.0 Ci wystarczy na razie pojeździj sobie ośką podszkolisz sobie umiejetności zdąbedziesz troszkę doświadczenia to będziesz mógł przesiąść się na coś mocniejszego z Q i pobawić się w latanie bokami

co do deski rozdzielczej to pierwszą rzeczą załóż sobie ringi na zegary, ewentualnie obrotomierz jak go nie ma , zawszwe też można dodać komputer ale to już dużo więcej zabawy przy tym.
zderzaki poszukaj na allegro zderzaków od Cabrio ewentualnie od Eski/ competicion zobaczysz ile to kosztuje pewnie na poczatku zmienisz zdanie i zostaniesz przy oryginale a jak zbierzesz kaski i ochoty to wymienisz, zobacz co Maridk zrobił ze swoim 2.0 B4 i zobaczysz co to rezanie :)

Audi Competition AWX <- BYŁO
Audi 80 AAH <- BYŁO
BMW E30 M20B25 <- BYŁO
Audi 80 KK quattro <- BYŁO
Audi 80 AAN quattro JEST DO DZIŚ 600 PS 700 NM by SLG
Audi S2 3B quattro <- BYŁO
Audi 200 MC Sport quattro <- BYŁO
Audi 100 NF Sport quattro <- BYŁO

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2006 18:44:25 
Użytkownik

Po dlugim okresie studjowania tego forum , nabyłem autko.
Audi 80 b4 2.0 115 koni
Wydaje się super, zobaczymy z czasem mam andzieję że entuzjazm nie stopnieje. Jutro dam fotki :D

Strefa czasowa: UTC + 1