.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 13.mar.2025 22:58:31

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Zarząd klubu (długawe).
PostNapisane: 01.kwi.2004 14:49:49 
Użytkownik

Witam. Na wstępie proszę o nie linczowanie mnie. Ale tak sobie myślę, że po cos ten zarząd jednak został wybrany. Tyle osób i nic się nie dzieje. Chodzi mi mianowicie o w sumie głupią, ale jakże ważna dla innych rzecz. W ostatnim numerze GT pojawił sie doddtek o zlotach, które odbęda się w 3004 roku. I było tam wszystko, maluchy, Tico, Calibry, CC i inne takie. Dlaczego zabrakło informacji o planowanych zlotach Audiklubu? Przeciez to chyba nie jest tajemnicą. A tak ludzie myślą, że my żadnych zlotów nie robimy albo, że nikt nie ma Audi bo to szrot itp. Wystarczy tylko wysłac maila do redakcji o terminie i po kłopocie. Myślę, ze w większości innych gazet też na pewno coś o zlotach jest. W Motorze tez na ostatniej stronie pojawiaja się recenzje stron WWW o motoryzacji. Dużo ich było, mniej lub bardziej ciekawych, ostatnio była strona klubu BMW. A my co? Dresiarze mogą a my nie? Panowie, tak niewiele trzeba żeby światek motoryzacji dowiedział sie o naszej stronie i klubie. Pozdrawiam.

Tytuł: Re: Zarząd klubu (długawe).
PostNapisane: 01.kwi.2004 14:51:13 
Użytkownik

Forest napisał(a):
.... o zlotach, które odbęda się w 3004 roku....

E to jeszcze tyle czasu ze chyba nie ma o co bic piany ...

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2004 15:16:25 
Użytkownik

Auto: Audi S2, Audi 80 Avant
problem jest innego rodzaju, po prostu część osób uważa zarząd za niepotrzebny, a część wręcz przeciwnie, a dopóki nie będzie jednego zdania w tej kwestii nic nie zrobimy. To jest temat na dluższą pogawędkę.
proponuję zacząć od for na samym dole.

Obrazek

iiii nowa zabawka Suzuki V-Strom DL1000 :P

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2004 15:26:38 
Użytkownik

Leo napisał(a):
problem jest innego rodzaju, po prostu część osób uważa zarząd za niepotrzebny, a część wręcz przeciwnie, a dopóki nie będzie jednego zdania w tej kwestii nic nie zrobimy. To jest temat na dluższą pogawędkę.
proponuję zacząć od for na samym dole.

Hmm.. mam może najmniej do powiedzenia w tej sprawie, ale wydaje mi się, że skoro Zarząd już jest to kwestia tego czy wszyscy są jednego zdania, czy nie nie powinna mieć większego znaczenia... Raczej odwrotnie - to efekty działań Zarządu przyczynić się powinny do zmiany tego stanu rzeczy.
Takie jest moje skromne zdanie...

http://www.inetcom.pl/glosujna.php?id=2960

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2004 15:33:48 
Moderator

poza tym - coz badzmy realistami - ja znam troche wiecej osob niz na spotach sie pojawia w warszawie - jest przeciez elberoth, jest pawelo, jest norbert, seba... i co na spocie zawsze ci sami: warm, maciek, mq, darson, spanky i koniec. to po co w ogole pisac o jakims klubie jak ludzie z klubu wylewaja nan ciepla ciecz?

pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2004 15:37:16 
Italiano

michu napisał(a):
...i co na spocie zawsze ci sami: warm, maciek, mq, darson, spanky i koniec. pozdro

hmm,hmm, te koleś :P

-> SPEED LIMITS ARE FOR... HOW DO YOU THINK, GUESS...
<-

-> Śmigło ze szperą :D

Tytuł:
PostNapisane: 01.kwi.2004 15:43:17 
Użytkownik

Wiesz Hara, zlezy jak na to patrzec - dla mnie zarzadu NIE MA tak dlugo jak nie bedzie w normalnych i jasnych okolicznosciach wybranych, ale nie ma o co znowu bic piany. Odpowiednie kroki zostaly podjete i do czegos mam nadzieje doprowadza ... mysle ze do tej pory nalezy zaczekac. A na razie traktuj to jako wolne forum dyskusyjne, wiec rownie dobrze mozesz Ty w tej sprawie zadzialac ... ;)

leo: dziękuję za uwagę :)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1