Wuja napisał(a):
No ja juz qrwa nie moge ... nie komentuje kraju i tak dalej bo juz pare razy to robilem...
Tym razem Torun ... malo tego ... debile chcieli sie dostac przez tylne drzwi
mam pogieta blache pod klamka ... normalnie bym nie zauwazyl (bo prawie nie widac, klamka zaslania) ale wczoraj robilem pucu pucu rowniez pod klamkami i nic nie bylo. Dzisiaj chcac otrzec maly zaciek zauwazylem ze ktos sie tam dobieral. CO ZA KRETYN !?!? Toruniacy to pierdzieleni partacze! Normalnie pierwsza ekipa ktora mi sie nawet do auta nie dostala ... ja pier*** kraj zwalony i zlodzieje na psy schodza.... CO ONI QRNA CHCA OD MOJEJ NIUNI?!?!?!
Od jutra bede udawal pracownika wydzialu to na strzezony moze mi sie uda wjechac
iabel
:
kolego to, ze jakis tam spor jest miedzy toronto a bydzia to niech zniknie!!. Jestem, z Torunia i musze przyznac ze w ciagu tyg pier...dostali mi sie raz do samochodu(lamiac blokade kierownicy w stacyjce, zamek kierowcy otwieram 2 kluczami a zamykam jednym
) Wlamanie nr 2 rozje...zamek w drzwiach pasazera az z tego wszystkiego na tydzien zawiozlem frodowoz do Lubicza(kumpel ma firme i przygarna wladce pierscieni)...Partacze sa ale lepsze to niz super skutecznos i wozu nie miec... Moze keidys sie spotkamy na spocie to sobie pokonwersujemy na temat trn-bdg
choc czas ZAKOPAC TOPOR WOJENNY MIEDZY NASZYMI MIASTAMI
bynajmniej my to zrobmy ze wzgledu na OOOO PoZdRo