.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 14.mar.2025 08:47:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Nie ma w okolicach dobrych stacji VAG ASO
PostNapisane: 30.sie.2004 19:44:30 
Użytkownik

Wajdemajer i Rowiński
Ostatnio oddałem swoją niunię A3 1.8T do tego serwisu z ramienia PZU. Auto stało z miesiąc, miałem do wymiany tylny zderzak, klapę i renowację drobą przedniego zderzaka. Do tego doszło małe klepanko i szpachlowanie małej części tylnej podłogi bagażnika - problem z wyjęciem zapasu z bagażnika. Czekałem miesiąc i okazało się że na pierwszym oddawaniu samochodu zrobili tak i polakierowali że nadwozie inne a części nowe inne (chodzi o kolor, pasowanie było ok.) Kolejny tydzień i znów odbiór. Zderzak przedni miał być odrestaurowany i jak był pęknięty tak jest, trzymanie go przy nadkolu jak było rozwalone tak jest- a oni tylko go polakierowali. Potem żeby polakierować to pod mój perłowy kolor ściągali lakiernika - ja czekałem tydzień albo nawet półtora i po odebraniu i kilku dniach jeżdżenia odebranym autem - zauważyłem że żeby człowiek nie zauważył różnic w kolorze, polakierowali od nowa części i potem część boków od strony tyłu żeby nie było widać różnic. Tak się wqr...... bo samochód niby wygląd lepiej ale kolor jest do dupy bo stał się bardziej brązowy - niż złoty metalik, więc sami rozumiecie.

Suma - sumarum nie polecam ich za bardzo. Myślę że jak coś będę robił to może udam się do Auto-Vivy innym razem, bo tam mnie jeszcze nie zawiedli.
Myślę że kto będzie chciał niech napisze w jakich stacjach był zadowolony i obsłużyli go wporządalku a gdzie dali dupy .....

Tytuł:
PostNapisane: 30.sie.2004 19:53:01 
Użytkownik

Auto: 80 Avant
W Vivie jest ok - mój ojciec tam pracował i nigdy tam kichy nie odwalali. Ale jeszcze lepoej jest u Gajweskiej (na Pradze).

Tytuł: Re: Nie ma w okolicach dobrych stacji VAG ASO
PostNapisane: 30.sie.2004 19:56:31 
Użytkownik

lockeers napisał(a):
Wajdemajer i Rowiński
Tak się wqr...... bo samochód niby wygląd lepiej ale kolor jest do dupy bo stał się bardziej brązowy - niż złoty metalik, więc sami rozumiecie.

Suma - sumarum nie polecam ich za bardzo.

W świetle tego, co napisałeś, to bardzo wyrozumiały jesteś :D "Za bardzo" ich nie polecasz, ale tak "troszeczkę".

Audi A4 1.6 (ADP) 1995 r. (2004 - 2007)
Audi 80 B3 1.8 (PM) 1990 r. (1999-2004)
Audi 80 B2 GTE (MU) przejściowka 1985 r. (1996-1999)
Audi 80 B2 GTE (DZ) 1983 r. (1992-1996)

Tytuł:
PostNapisane: 30.sie.2004 20:41:22 
Użytkownik

Hahahahah, może mało dobitnie to określiłem. Generalnie mnie wqr..... i razem z moją ozneczka im to powiedzieliśmy. Jak za pierwszym razem pytali się kto zapłaci za kolejne lakierowanie, to ja z moja kobiałką powiedzieliśmy:
"a jak Wam się qrw... #$^@# wydaje .... ? Kto spieprzył ten płaci, więc malujcie na swój koszt jeszcze raz". Takze nie było takiego gładzenia po główkach Panów z serwisu. Po prostu zrugaliśmy ich ale nie było potrzeby tego całego opisywac na AKP :>

Tytuł:
PostNapisane: 30.sie.2004 21:51:42 
Klubowicz

Generalnie staram się unikać wszystkich ASO jak diabeł święconej wody, ale ostatnio podjechałem do Vivy żeby mi przekaźnik świateł awaryjnych wymienili bo sam nie miałem czasu i narzędzi i... o dziwo nawet nic przy okazji nie zepsuli. :)

Strefa czasowa: UTC + 1