.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 06.kwi.2025 19:19:19

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam z Gdyni!
PostNapisane: 21.kwi.2004 15:49:08 
Użytkownik

Hej!

Witam wszystkich!

W ostatni weeekend nabyłem drogą kupna granatowe audi 90, 2 litrową 5-cylindrówkę z gazem. Wiązłem ją z Piły, prowadziła się bardzo wdzięcznie, a "odejście" może jeszcze zawstydzić niektóre lepiej prezentujące się auta.
To w zasadzie wszytsko co mogę na dziś powiedzieć, bo auto z miejsca poszło do warsztatu na standardowy przegląd, a ja do wszelakich urzędów..brrr, to chyba najgorszy moment związany z zakupem auta;)

Z biegiem czasu będę miał zapewne mnóstwo pytań, bo to moje pierwsze audi. Poprzednio miałem Golfa I 1,6, którego wspomionam bardzo miło, Peugeota 405, o którym najchętniej bym zapomniał, a ostatnio VW Passata - wdzięczne autko, ale za słaby motor,a pozatym musiałem rzostać się z nim w niezbyt miłych okolicznościach - jakiś ananimowy kretyn podczas cofania ciężarówką praktycznie zniszczył mi 1/2 błotnika i drzwi pasażera, więc pozbyłem się VW przy pierwszej nadarzającej się okazji...

Przeglądając forum zauważyłem, że jest tu liczna grupa 3miejska, więc jeśli mógłbym dostać jakieś namiary na spotkania etc. to byłbym wdzięczny;)

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 21.kwi.2004 18:01:50 
Użytkownik

:peace: gratuluje wyboru ... zobaczysz nie zawiedziesz sie na swojej niuni ... opiekuj sie nia troskliwie a odwdzieczy ci sie sowicie
pozdrawiam i zycze milych chwil spedzonych w naszym gronie

Najlepszy tuning na swiecie? -> OOOO bez tuningu :)

Tytuł:
PostNapisane: 21.kwi.2004 20:18:01 
Użytkownik

Witamy w klubie najsłuszniejszej marki
Gratuluję niuni. Nie powinieneś żałować przesiadki z passata na audi, bo ja nie.
Pochwal się fotkami swojej niuni.

Pozdrówka J@rek.

Tytuł:
PostNapisane: 21.kwi.2004 21:30:25 
Klubowicz

Auto: ACQ 4.2 AHC
-> Witaj, info o spotkaniach zdobedziesz na podforum 3 miejskim i forum klubowym trojmiejskiegp audiklubu http://audi.board.dk3.com/2/, pozatym moze wybierzesz sie do poznania na majowke...tam poznasz i zlapiesz kontakt z naprawde fajnymi ludzmi, kotrzy ci pomoga...tymczasem jak juz sie uporasz z papierkami to czekamy na fotki niuni...pozdrowka ->

Tytuł:
PostNapisane: 22.kwi.2004 11:10:57 
Użytkownik

Witamy kolejnego posiadacza najlepszej marki z trójmiasta!!! Możesz liczyć na naszą pomoc! :peace:

Tytuł:
PostNapisane: 22.kwi.2004 19:10:35 
Użytkownik

Dzięki za miłe przywitanie;)

Myślę, że jakoś w przyszłym tygodniu wrzucę fotki.

Strefa czasowa: UTC + 1