.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.lis.2024 00:07:16

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam wszystkich [ Opole ]
PostNapisane: 28.paź.2006 00:49:19 
Użytkownik

Uszanowanie dla wszystkich postowiczów i włascicieli Audi:)

Jestem z Opola i od razu przyznaje ze Audi nie smigam;) jeszcze.Zalogowalem sie na tym forum m.innymi dlatego że zależy mi na waszych radach i opiniach.

A mianowicie w samochodzie bardzo cenie sobie 3 rzeczy trwałośc, komfort i moc dlatego też rozwazam zakup AUDI.Obecnie wykańczam starego Golfa GTI, ktory mowcie co chcecie ale jest niezawodny i nadal zasówa jak przecinak ale jest już bardziej niz bardzo sędziwy.
Na początku zastanawialem sie nad A8 lub A6 ale są dla mnie za cieżkie i po przejechaniu sie A6 quattro w dizlu z tiptronic`iem cos pod 200KM rok 99 czy 98 nie pamietam stwierdzilem, że komfort poezja ale niestety nie czuć w nim mocy tak jak w mniejszym (lzejszym) samochodzie (mam nadziej ze posiadacze A6 mnie za to zdanie nie znienawidzą ) ) po 2 by tyle kg pocignac to chyba najlepiej 4.2 L silnik a takowy napewno za duzo spali przy mojej cieżkiej nodze, dlatego też wykombinowalem sobie A4 koniecznie dwu-napedowa i mysle o silniku 2.8l .Smigam tez 150-konnym motocyklem wiec sami rozumiecie.

W dziale Techniczny otwieram temat pt " A4 B5 2.8 Quattro i inne potwory z rodziny A od podszewki" Napiszcie prosze co o tym myslicie, szczególnie licze na odp posiadaczy w/w modelu jak to chodzi, sie prowadzi ile pali , jak smiga na gazie slabe i mocne strony itd.

Z góry wielkie dzieki;)

Pzdr for ALL

Tytuł:
PostNapisane: 29.paź.2006 00:33:35 
Użytkownik

Lokalizacja: Toronto Auto:sportowa wersja czolgu........................ uczen czrnoTDIka ;)
Auto: vw T3 tdi
Witamy kolejnego maniaka :)

Prosze uzupelnij progil - skad jestes itp

Pozdrawiam
Lukas
:szczerbol:

TDI

Tytuł:
PostNapisane: 30.paź.2006 23:08:26 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Witaj na Audi Klub Polska Forum dobrze kombinujesz z tym Audi A4 2.8 quattro. Pozdro dla Opola :)

Strefa czasowa: UTC + 1