KOCUR napisał(a):
" Witam wszystkich , z tej strony własciciel Audi Coupe które tak ładnie nie którzy ocenili , choc go sami na oczy nie wiedzieli , obecnie to auto które "nie warte jest uwagi" robiace "3 slady" ,"bite z kazdej strony " itp texty dotyczace jego zostalo sprzedane, przyjechala zainteresowana osoba , siedziala nad nim 3 godziny i to w warsztacie napraw powypadkowych gdzie mogla je ogladnac z kazdej strony .jak widac bylo warte ceny przynajmniej dla niej ,ale dzieki za taka ocene ! , ja natomiast dziekuje tym osoba które opisaly sytuacje bez stronnie -i pozdrawiam ich serdecznie -szczególnie Atamana".
Kocur nie deneruwj sie, poprostu kazdy w tym kraju jest podejrzliwy, bo slyszal/przezyl nie mile sytuacje zwiazane np. z kupnem samochodu,a wiesz to jest jednak podejrzane ze ktos sprzedaje sprawny samochod tylko do malych poprawek wsumie za nieduza kase.
Jestem nim zainteresiwany bo auto jest bardzo ladne, to mialbybyc muj pierwszy samochod i nie chcem sie naciac, dlatego spytalem sie tutaj na forum czy ktos zna te auto. Mam pytanko bedzie go mozna postawic na ramie? czy w twoim miejscie jest jakis zaklad gdzie to mozna zrobic, chodzi mi o to czy samochod niezostawia wiecej sladow niz dwa

. Pozdrawiam i mam nadzieje ze jak nie ja (mam nadzieje ze to bede ja) to ktos inny go kupi i bedzie dobrze uztykowal.
Sorki ze tak wyszlo, nikt nie twierdzi ze jestes cwaniakiem/oszustem/osoba ktura chce pchnac zloma, czy cos, ale wiesz zawsze lepiej sceptycznie podchodzic do takich spraw. Pozdrawiam mam nadzieje ze rozumiesz, Gromoteus.