.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 16:22:14

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Oszust?
PostNapisane: 10.mar.2007 09:52:42 
Użytkownik

Cytat Moze ja dodam cos...moze cos od siebie. Tez kupiłem cos od forumowicza i nie moge sie doczekac przesyłki. Na gg nie odpowiada, mailem tez nie...heh nie mam jak sie "prywatnie" dogadac. bo chodzi o to...żeby albo jednego pochwalic ze dobry user wywiazuje sie z umowy albo przekret. Siedze na forum o komórkach i tam jest dział UMOWY KUPNA I ... itd... I tam ludziki pisza ten i ten z tym i tym taka i taka umowa POCHWAŁA POLECAM lub OMIJAJCIE KOLEGE DALEKIM ŁUKIEM. Wiadomo forum jest do wymiany opinii, racji, doświdczeń ale tez i do handlu bo każdy ma coś do zbycia i każdy ma cos do kupienia a boi sie wałków allegro jak np JA. Chce z tym kolega dojsc zdania ale hehe...on sie nie odzywa to co mam zrobic? 150 km jechac po 50zł mi sie nie chce naprawde a nie chce nickami rzucac choc jak do tygodnia nie dojde układu bede musiał komus nawtykać publicznie bo tak sie nie robi. Co do PW GG MAIL...wiadomo ze to pierwsze sie porusza ale jako forumowicze..."paczka" jjakas GRUPA jakby nie patrzył...nalezy sie dzielic takimi
informacjami. NIe ze ktoś płacze tylko naprawde uzasadnione sytuacje czy zdażenia. To tak ode mnie. Co do kolegów zwaśnionych nie zabieram zdania bo nie znam sprawy.

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopi ... highlight=

Chciałbym tylko dodać że to nieporozumienie....
Pieniążki dostałem 7go maraca a dziś taki post...
Co do uczciwości wiele osób z AKP może powiedzieć dobrze o tranzakjach z moją osobą
Sytuacja wyjaśniona pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 10.mar.2007 10:00:20 
Użytkownik

Auto: A4 B7 cabrio 2,0 Tfsi quattro. 200KM.
Czy to jakaś nowa forma publicznego prania brudów?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1