Czesc jestem Adam, mam 185cm wzrostu, mam psa, miałem dziewczyne, często chodzę w brudnych skarpetkach, jeżdzę niebieskim VW golfem, ale i tak nie jest on mój, nie lubię sportu, nie lubię marketingu i menadżerów, lubię frytki i ładną pogodę, przyszedłem tutaj na forum tylko i wyłącznie w celu uzyskania pomocy co do nurtującej mnie i moją rodzinę kwestii, gdyby nie było wymogu rejestrowania się to bym Moderatorom głowy nie zawracał, ale że jest to sie rejestruje, i że jest wymóg -lub tak wypada - zaprezentowania sie w dziale NEWBIE to też to robię, czuję się troche prześladowany i nawet bardzo niepewnie, bo z 1 forum o audi wyleciałem z hukiem, ponieważ owo forum było tylko o A3, natomiast ja mam A6, przyszedłem więc tutaj, gdzie dyskutuje się o wszystkich audi ale popełniłem błąd taki, że nie podałem w nawiasie symbolu mojego audi [tzn nie mojego bo ja mam Golfa], naprawiłem ten błąd i napisałem w nawiasie A6 ale mimo to jednak nadal coś źle robię za co przepraszam, przepraszam tez za to że nie mam pojęcia o silniku i innych detalach i za to, że z tegoż to powodu nie bede mogł ich podać, wiem jak działa oscyloskop, syntezator, obwiednia, mikrofon, i parę innych rzeczy z dziedziny akustyki i inżynierii dźwiękowej natomiast o audi wiem tyle, że mam z nim problem i na jego temat prośbe, przepraszam też wszystkich ktorzy mogliby czuć się czymkolwiek z mojej strony urażeni.
|