.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.lis.2024 11:37:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: cześc jestem dibox [ kraków ]
PostNapisane: 21.mar.2007 15:45:14 
Użytkownik

Czesc jestem Adam, mam 185cm wzrostu, mam psa, miałem dziewczyne, często chodzę w brudnych skarpetkach, jeżdzę niebieskim VW golfem, ale i tak nie jest on mój, nie lubię sportu, nie lubię marketingu i menadżerów, lubię frytki i ładną pogodę, przyszedłem tutaj na forum tylko i wyłącznie w celu uzyskania pomocy co do nurtującej mnie i moją rodzinę kwestii, gdyby nie było wymogu rejestrowania się to bym Moderatorom głowy nie zawracał, ale że jest to sie rejestruje, i że jest wymóg -lub tak wypada - zaprezentowania sie w dziale NEWBIE to też to robię, czuję się troche prześladowany i nawet bardzo niepewnie, bo z 1 forum o audi wyleciałem z hukiem, ponieważ owo forum było tylko o A3, natomiast ja mam A6, przyszedłem więc tutaj, gdzie dyskutuje się o wszystkich audi ale popełniłem błąd taki, że nie podałem w nawiasie symbolu mojego audi [tzn nie mojego bo ja mam Golfa], naprawiłem ten błąd i napisałem w nawiasie A6 ale mimo to jednak nadal coś źle robię za co przepraszam, przepraszam tez za to że nie mam pojęcia o silniku i innych detalach i za to, że z tegoż to powodu nie bede mogł ich podać, wiem jak działa oscyloskop, syntezator, obwiednia, mikrofon, i parę innych rzeczy z dziedziny akustyki i inżynierii dźwiękowej natomiast o audi wiem tyle, że mam z nim problem i na jego temat prośbe, przepraszam też wszystkich ktorzy mogliby czuć się czymkolwiek z mojej strony urażeni.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2007 16:12:26 
Użytkownik

ok już ostygłem i wyluzowałem.

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2007 16:57:54 
Klubowicz

Witamy na forum :peace: Niezły wstęp :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2007 18:02:09 
Klubowicz

Obwiednia powiadasz .......... :): :diabel: to o jakieś tegesy bangla :?: :diabel:
Powitać :!!: Mimo wszystko wal do wątku spoty kraków tam ddopiero się wszystko zaczyna :diabel: :diabel: :diabel:

Tytuł:
PostNapisane: 21.mar.2007 18:36:34 
Użytkownik

o

Obrazek

oto audi w ktorym jezdzilem jako brzdąc

a którym będę jeździł niebawem, bo czeka na mnie jako spadek

miejsca z tyłu tyle ze sie moge cały na wznak rozwalić i jest perfekcyjnie wygodnie

blachy tyle, ze sie nie boje nawet czołowego

obdarty taki, że nie mam wyrzutów sumienia gdy pakuje mu na tył ufajdaną drabinę

warczy tak że sie ludzie oglądają

i myśle ze o to chodzi,

nieprawdaż, KOLEDZY!!!!? :):

Strefa czasowa: UTC + 1