Wiekszosc odpowiedzi:
1. Jesli zarejestrowales sie na stronie lub forum....i niedostales emila z linkiem aktywujacym w ciagu 15 min... sprawdz czy mozesz sie zalogowac bo moze juz ktoryz z administratorow cie aktywowal jesli nie powiadom ktoregos z adminow... emilem lub na Gadu-Gadu
2. Prosze .... czytajcie dokladnie co pisze .. w opisach formularzy ... jesli jest napisane "telefon format XXXXXXXXX" to ma byc to telefon w formie 666666666 a nie 0 666 666 666 lub 0666666666 , Xywka tez jest wymagana w koncu po niej sie glownie kojarzymy .. niemasz xywki wpisz swoje imie i juz
3. Jesli marudze o uzupelnienie danych...CHODZI MI TYLKO O LISTE CZLONKOW KLUBU nieinteresuja mnie dane jakie wpisujecie przy rejestracji na stronie czy na forum...
3a. Sa 3 formularze bo sa 3 miejsca naszej "aktywnosci" kogos interesuje samo forum a innego sama strona....wezcie pod uwage ze niema sensu ich laczyc.... czemu ? bo
3b. Czlonek klubu i jednoczesnie wlasciciel wcale niezamierza sie wypowiadac na forum lub szperac po stronie .....
3c. ktos kto sie rejestruje na stronie lub forum ... niekoniecznie musi posiadac Audi... i co wtedy jesli isc tokiem rozumaowania tych co prosili o zintegrowanie rejestracji z 3 miejsc do 1.
3d. naprawde zastanocie sie czy tych miejsc rejestracji jest O WIELE WIECEJ NIZ na T.I.PL ..... 1 na stronie .. 2 na forum .. 3 do klubu.
4. Po to ta strona jest interaktywna zeby czlonkowie klubu mogli ja wspoltworzyc..... a tu nic....milczenie..... czy nasz klub .. ograniczy sie do foruma i koniec ??? panowie nieprzerazajcie mnie
.... kilka osob dodalo linki i pliki do pobrania i koniec .... NIELADNIE
jak wpadne na cos co wzbudza pytania ... dopisze to tutaj
pozdrawiam
ALF^666