Witam, no tak - Audi to nie było moje marzenie ale po przejechaniu 1000km nie chcę już innego samochodu. Nowy nabytek przyjechał na kołach z Wiednia. Samochód genialny - przyjemny - wspaniały kompan nawet najdłuższej podróży. Co mogę napisać o moim nowym 13 letnim cacku. Hmm - będę musiał nad nim trochę popracować zanim zacznę pojawiać się na oficjalnych spotkaniach - na dzień dzisiejszy jego największymi zaletami są:
1) silnik - przy 4500 po prostu odlatuje - uwielbiam to uczucie
2)Automat - naprawdę w połączeniu z mocą silnika jazda jest czystą frajdą
3) Klimatronic - zbliżają się upały
4) Nakamitchi soud system - jest jeszcze do dopracowania brakuje kilku piecyków.
Jego wady generalnie ich nie ma ale poprzedni właściciel był trochę niechluja i zostawił syf w środku i teraz się z tym morduję oraz elektryką bo też coś jest nie tak. Raczej nie jestem fanem tuningu ale to auto aż się prosi aby coś w nim podrasować.
Fotki - wkrótce Wam podeśle musze go tylko wywoskować - kolor czarny -no i nie ma alu
Pozdrawiam Greg
P.S.
Jeśli macie uwagi, porady dotyczące eksploatacji etc - proszę o info - ze względów formalnych myślę również o gazie ale nie chcę stracić tej wspaniałej dynamiki przy 5000 - moze jakieś wskazówki.