Ja bym tylko chcial zeby ten zapis był egzekwowany.
Moim zdaniem to i tak Forum AKP to jedno z najsłabiej MODOWANYCH for. Oczywiście bez urazy ale Moim zdaniem to tu conajmniej jedna osoba dziennie zasługuje na OST. A dwa Bany w tygodniu to powinna być norma.
Co z tego że sa zapisy w reulaminie że
1. Prosimy o bezwzględne przestrzeganie na tym forum zasad etykiety (
http://rtfm.bsdzine.org/) - nie dublowania tematów, używania szukaczki przed wysłaniem nowego postu - (być może już odpowiedziano na Twoje pytanie) nie spamowania, nie wysyłania reklam na innych forach niż ogłoszenia, nie obrażania innych, wysyłania postów na właściwych forach. Tematy postów muszą oddawać istotę problemu. Na forum istnieje obowiązek kontynuacji postów jeśli istnieje już temat na który masz zamiar pisać - musisz go kontynuować.
skoro dziennie pojawiaja sie dwa trzy posty o 1Z że nie ma mocy a modowie przechodzą obok tego obojetnie.
Powinno być OST odrazu. Bo jeżeli mamy zamiar budować tu kompendium wiedzy o AUDI to powinniśmy odrazu eliminować osoby którym nie chce sie użyc szukajki. Bo on nie chce nic zbudować tylko wyssać info. Może nie powinienem ale czuje sie częścia tego forum i mam swój wkład w to i owo. Choćby przez same odpowiedzi w TECH. I nie podoba mi sie że wpadają tu narwańcy i klepią posty tak jakby byli pępkiem świata.
Jezeli liczba członków tego forum zmniejszy się do 500 to to będzie tylko krok ku lepszemu.
Proponuje zaglądnąć na FREELINKZ i poczytać jak tam modowie radza sobie z publiką. Dziennie OSTów jest po 50 i wiecej i jakoś wiary jest tam coraz wiecej zamiast coraz mniej.
A i takie moje spostrzeżenie że już przestaje sie dziwić że oni walą te posty o braku mocy bo nawet jak użyja szukajki to im wywala miliard postów w tym temacie i samemu by mi się nie chciało tego przeglądać.
Zamiast dopisywania nowych punktów do reg. powinno sie najpierw wyegzekwować stare. I byłby porządek.
Osobiście ten zapis nie uderza we mnie wiec mi nie przeszkadza. Znam modów którzy walą takie OT że jako pierwsi odczuja skutki swojego zapisu.