Witam !
Forum czytam już od jakiegoś czasu kiedy postanowiłem zmienić moje dotychczasowe A4 B5 1,6 na A6 C5. Tak też się stało od paru dni. Obecnie jestem posiadaczem A6 Avant 2002 2,5TDI AYM 114kw (wersja po lifcie), którą kupiłem w Niemczech. Od ponad roku szukałem auta na duzym wypasie w rozsadnej cenie i w dobrym stanie technicznym - no i mam nadzieję że w końcu trafiłem.
Auto jest w bardzo bogatej wersji, w skórze, fotele przednie grzane i pompowane z pamieciami ustawień, składane fotochromowe lusterka, szyberdach, xenony, mała nawigacja, tylny parktronic, z tyłu zintegrowane foteliki dziecięce, drewniana kierownica no i multitronic już z 7 lamelkami. Przed zakupem wyciągnołem sobie historię serwisową z AUDI, wiem co i kiedy było w nim robione i to też było podstawą decyzji zakupu.
Auto prezentuje się doskonale, mam nadzieję że mechanicznie też nie sprawi mi kłopotów, oby
. Czeka mnie jeszcze rejestracja, wymiana rozrządu, oleju w skrzyni itp. czynnosci jakie powinno się od razy zrobić przy zakupie takiego auta.
Dzieki temu forum juz się wiele dowiedziałem, a mam nadzieję że doświadczeni koledzy pomogą mi w przyszłości w razie potrzeby. VAG już jest, tak więc logi już niebawem zamieszczę do analizy.
Pozdrawiam wszystkich.