no więc witam.
właśnie dwa tygodnie temu stałem się szczęśliwym właścicielem C4 2.0 z silnikiem ABK + gaz. Kolorek niezbyt mi pasuje (srebrny) ale jak słusznie zauważył mój niezbyt dobry kolega - kolorem się nie jeździ
Jeżeli chodzi o auta to jestem kompletnym lamerem. dlatego też od czasu do czasu wszyscy forumowicze będą musieli wykazać się odrobiną cierpliwości odpowiadając na moje posty
zacząłem już mały remoncik (oczywiście nie sam) - pasek rozrządu, przeguby zewnętrzne, pompa paliwowa, wachacze itp, ale jeszcze sporo zostało do zrobienia. Dlatego też poszukuję jakiegoś dobrego serwisu w katowicach. może ktoś coś będzie wiedział.
poza tym szukam dobrego gazownika - mam wrażenie że instalację trzeba dobrze ustawić - skoki obrotów (dosyć duże), przy zimnym silniku gaśnie, a przy ciepłym obroty dochodzą do 1500.
Świeci się też kontrolka ABS oraz miga kontrolka układu hamulcowego dlatego też nieodzownie potrzebuję gościa znającego się również na hamulcach.
trochę tego dużo - ale myślę że jak zrobię wszystko od razu będę miał spokój na dłuuuuuuuugi czas:)
pozdrawiam wszystkich