.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 18:02:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam klubowiczów [Żyrardów]
PostNapisane: 20.sty.2008 15:41:47 
Użytkownik

Witam wszystkich, mam na imię Michał i od maja jestem szczęśliwym posiadaczem, może nie zbyt pięknej, bo białej Audiczki A4 1.9 TDI AFN rocznik 95. Przejechane niby na liczniku 190 tys. ale jakoś w to nie wierzę.

Nieco opiszę moją samicę :D :
Kupiona jako nieco zaniedbana, spierdzielona przez lakiernika, który dobrał zły odcień koloru białego lakierując prawy bok i lewy tylny błotnik :peace: (brawa dla specjalistów-amatorów). Z dodatków to tylko soczewkowe reflektory przednie :P

Z tego co twierdzi poprzedni klient, jest ona nieco podrasowana, lecz mi ciężko to stwierdzić, ponieważ przesiadłem się z Audi 80 B4 AAZ(75KM).

Na początek wymieniłem 3 wahacze - zawieszenie odżyło, cisza pod miotłą

W wakacje zainwestowałem w kółka 17", nie byle jakie, ale komfort - tragedia! Jednakże wygląd zmieniony o 360 stopni :D. Przemalowałem też lusterka i klamki pod kolor nadwozia co również dodało elegancji mojej furce :D

Pod koniec wakacji wymieniłem sprzęgło, bo ukręciłem :D - oczywiście na Sachsa (Sachs rulezz :D ), przy okazji wymieniłem uszczelkę miski olejowej (teraz nawet kropli nie wysączy)

Oczywiście, przeglądy co weekend w garażu :D
Wszystkie części original albo high quality (nie toleruje badziewia ;) )
Naprawy przeprowadzam sam, bądź z bratem mechanikiem - nie ufam innym :P - nawet sprzęgło zdjęliśmy sami (ciekawostka?: mam AFNa a niemam dwumasa!!)
------------------------------------------------------------------------------------------

Na forum już siedzę od dwóch lat, ale zawsze jako niezalogowany anonim - dziś nadszedł dzień by się ujawnić :580:

Tak więc wita Was wszystkich jeszcze raz!!!! :D

Ostatnio edytowano 20.sty.2008 15:56:01 przez adams-zyrardow, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 20.sty.2008 15:51:22 
Użytkownik

Witaj na forum Adams-zyrardow :peace:

Strefa czasowa: UTC + 1