Witajcie krótka historia o mojej fascynacji:
Mając ......( DAWNOM TEMU) lat jezdziłęm fordem !!!!!!masakra obok komisu gdzie dostrzegłem bordowe Coś!! ...przysypane śniegiem , jeździłem obok niego codziennie i go ignorowałem ...postanowiłem po kilku tygodniach go obejrzeć , lakier sie błyszczał jak nowy choć był cały zakurzony i brudny.Wnętrze jak nowe .....ale wspomaganie padnięte....chciałem kupić nowsze auto ...alleeeeeee Jak zapaliłem silnik i usłyszałem dziwnie miłe bulgotanie , zakochałem sie ...wszystko w tym aucie było seryjne również tłumiki i to mnie zaskoczyło.....kupiłem w 99r za 8500 zl ,,,,,wsadziłem w niego kolejne 8000 zł ,nowe zawieszenie , sprezyny , tarcze klocki , wspomaganie x2 , wahacze , popychacze , alu felgi Binno 18 cali,kolor ibordo met. z chromowanymi listwami. Na ulicy zwracał uwaę wszystkich , gdy jechałem /Automat/ + silnik dawały dzwięk jak z V8 to było piękne ...Było bo po 3 stłuczkach nie z mojej winy już postanowiłem go sprzedać .........teraz wyremontował go starszy pan z pod Tarnowskich Gór ...i nadal dba o niego ..obecnie szukam w Nimczech idealnego stanu 100 lub 200 ......wgram zaniedługo fotki z mojej niuni.........tej sprzedanej...
_________________ Witam Audi maniaków.....100/200 i inne super maszyny...
|