szefomaciek22 napisał(a):
wczoraj umieściłem taki sam post . lecz został on usunięty. Jesli coś zrobiłem nie tak to prosze o stosowna wiadomosc na pw
Nie sądzę, żeby Twój post został usunięty przez moda czy admina. Raz po raz zdarza się, że (tak przypuszczam) są jakies problemy z serwerem i po jego naprawie (konserwacji ?) nasze Forum jest przywracane z wcześniejszego back-up'a.
Ja też straciłem wiele PW, które widziałem wczoraj w swojej skrzynce i chciałem sobie dzisiaj poczytać ... a tu pupa ...
.
Tak samo nie wiem czy moje PW (wysłane w piątek wieczorem i w sobotę rano) dotarły do adresatów
.
Trudno - taki lajf ... ale też mi się wydaje, że nie trzeba jakoś nadzwyczajnie wysilać uwagi, żeby zauważyć powyższe ... .
Być może leci z nami (
)
Mirek vel
Simpson (
) i zechce sprostować (lub potwierdzić) moje przypuszczenia ???
Kończąc
chcę zaznaczyć, że posta wysmarowałem
zupełnie "prywatnie", jako
zwykły użytkownik tego Forum.
Prawdziwie kompetentnych informacji w tej sprawie może nam udzielić
tylko i wyłącznie Administrator
PS [OT]: Nie ukrywam, że jako moderator dostaję białej gorączki wysłuchując bzdurnych zarzutów o rzekomym a nieuzasadnionym usuwaniu postów, nieraz okraszone nawet komentarzem, ze coś zniknęło z powodu "niewygodnej treści"
- a tak naprawdę wystarczyłoby się przyjrzeć ile innych postów (a nawet całych topików) również "się skasowało" w tym samym czasie ...
. (to akurat nie do Ciebie Szefomaćku
).