.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 06:02:27

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam AKP z Luksemburga/Gorzowa
PostNapisane: 10.sie.2008 12:40:50 
Użytkownik

Witam wszystkich profesjonalnych forumowiczów
W ostatnich kilku latach byłem passaciarzem - począwszy od pamiętnego B4 z 1Z palącego wszystko i mającego zbiornik 106L !! no i B5 AFN z chipem na 152KM w automacie... ale padło na lepsze wykonanie no i TDI :) miło być BMW 330xd (e46) lub 530xd ale finalnie znalazłem extra okazję na AUDI :)

Moje Audi to A6 C6 z 2004.08 wyprodukowane 2004.06 z silnikiem BKN w quattro limuzyna, tiptronic z przebiegiem 51426km w momencie zakupu i jednym serwisem przy 27438km....(bez głupich komentarzy proszę - nie siedzę w grupie VAG od wczoraj - sprawdzone)
Jego cena - cóż 23900€.... + wszystkie lokalne podatki/ubezpieczenie ważne na pół roku (a to bonus około 900€).

Wydaje mi się atrakcyjna cena... zobaczę czy będę go cipkował... poprzedni właściciel to maniak Audi (ma A8 W12, R8 no i kilka"małych" - A4,A5) no i wiedział jak jeździć... dlatego chłodzenie turba... nie katowanie bez 90stopni itd... obserwowałem to na jeździe testowej no i pytałem się jak głupi czemu tak robi :)

Jeszcze raz pozdrawiam!
Poniżej zdjęcia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A6 3.0 TDI BKN quattro

Strefa czasowa: UTC + 1