hans napisał(a):
a co masz na mysli piszac z nami ? jest was wiecej ? i co znowu masz na mysli ze leci ? moze masz cos do mnie jakis uraz i nie potrafisz sie bezposrednio dowiedziec dlaczego to tyle trwa ? mam sporo na glowie i jak se spojzytsz w logi to wiele mniej czasu spedzam na forum stad opoznienia a ze nikomu to do tej pory nie przeszkadzalo , nikt mi nie zglaszal ze mu cos nie gra to odkladalem temat. bynajmniej nie jest to takie hop siup jakby ci sie wydawalo.
Hans - chyba trafiłem na Twój zły humor bo nie wierzę, że tak na opak można było odczytać moją wypowiedź. Jak dobrze wiesz zdaję sobie sprawę, że tutaj nikt za kasę nie pracuje na rzecz klubu... Był ostatnio wątek w prawie .pl a że tam się nie odezwałeś (lub ja tego nie odnotowałem) oraz obserwując międzyinnymi i Twój spadek aktywności w pisaniu na forum nie wiedziałem, czy wiesz o czym mowa... dlatego zapytałem publicznie - a jeśli pozostałoby bez odzewu dostałbyś PW.
Żeby było jasne - nie mam do Ciebie absolutnie żadnego urazu - wręcz przeciwnie - szanuję Cię i nie wiem skąd takie domysły... A zwort "Czy leci z nami XXXXX?" jest przecież często stosowany i nie jest rozumiany w żaden sposób negatywnie!! Mam jednak cały czas nadzieję, że to był po prostu "zły dzień" i tylko to wpłynęło na taką Twoją wypowiedź. Jeśli to coś innego to przejdziemy na PW i sobie wyjaśnimy bo nie lubię takich niedopowiedzianych sytuacji!