O panie to sie zacznie dyskusja w sumie nie ma tutaj osob ktore jezdza tylko i wylacznie samymi Audikami ale maja w posiadaniu samochody innych marek.
ADAM 12 napisał(a):
Dlaczego wg zapisu zapisu w regulaminie nie można pokazać auta innego niż Audi ?
Bo to jest logiczne. Forum Audi wiec powinno dotyczyc tylko i wylacznie tej marki, no a poki co zawsze mozna zmienic zapis w regulaminie. To takie moje zdanie
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
O ile pamietam to ten dzial mial dotyczyc tylko i wylacznie projektow czyli tzw. tuningu, a nie prezentowania fabrycznych samochodow.
ADAM 12 napisał(a):
Dlaczego posty założone przed wprowadzeniem owego zapisu zostały usunięte bez poinformowania autorów?
Domniemywam ze ktos o tym zapomnial ?
ADAM 12 napisał(a):
Dlaczego mam być gorszym klubowiczem i nie mogę pokazać jak wiele pracy włożyłem w Swoje auto?
Dlaczego masz byc gorszym ? potrzebujesz wiekszego poczucia wlasnej wartosci. Ja sie domyslam ze kawal dobrej roboty wykonales (cale malowanie skrecanie tego), no ale to w koncu Forum Audi
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
ADAM 12 napisał(a):
Czy chwilowy brak Audi zwalnia mnie od kochania tej marki i od bycia fanem motoryzacji ?
Nie absolutnie nie ja np. uwielbiam : Ferrari F430, Mercedesa CL 600 Bentleya Brooklands i milion innych modeli ktorych tu nie wymienie. Samochody i motoryzacyjny swiat to moja pasja ktora dotyczy nie tylko Audi.
ADAM 12 napisał(a):
Czy może niedługo brak TDI lub Quattro też będzie powodem do takich represji....
Wykluczone zadnego cwaniakowania mi tutaj i zadnej takiej polityki.
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)
ADAM 12 napisał(a):
Ps Avatara też mam sobie usunąć ?
Nie niekoniecznie kazdy wie co oznacza te logo. Moderatorzy tez wpadaja w pulapke przepisow prawnych. Prawo nie jest doskonale ale czasami mylnie interpretowana jest jego wykładnia. Nigdzie nie ma zapisu o usunieciu avatara z logo Mercedesa.