Uff... ale była zabawa !!!
Przede wszystkim - miło było Was spotkać klubowicze! Organizatorom eventu dziękujemy za przemiłe przyjęcie AKP i możliwość pośmigania szybszymi niż nasze Audikami !
W sumie nie wiem ile dziś widziałem napisów Quattro, ale od jednego napisu "RS6" rozbolała mnie głowa... hamowanie 150>30 i potem w palnik robiło swoje... nigdy w życiu nie miałem tak płaskiego brzucha
Mówcie co chcecie, ale dla tego auta nerkę bym oddał, ba... nawet dwie !!!
Małe podsumowanko na fejsie :
https://www.facebook.com/AudiCentrumTorun/ Oraz skromna foto-relacja z imprezki... kto nie był niech żałuje !
Przywitało nas wieeelkie logo AUDI umieszczone na szczycie nowego salonu w Toruniu...
... z małym napisem Quattro - trzeba przyznać : 4 pierścienie robią wrażenie
Nie mniejsze wrażenie robiła damska część obsługi !
Mimo iż pogoda nie dopisywała to odwiedzających było naprawdę sporo...
Był kącik zabaw oraz tor dla najmłodszych mistrzów kierownicy...
Zjawili się klubowicze :
Darek
Marcin
Damian
... i ja (tylko czemu wsadziliście mnie do tego malutkiego autka ???)
Nie mogło zabraknąć śliczności... A3 Sportback
A3 Limousine
Nowy A4 Avant
A5 Sportback
A6 Limousine
A7 spoglądająca na marznącą na zewnątrz siostrzyczkę RS7
Były też te "większe" czyli Q3
Q5
oraz ten największy.. ogromniasty Q7 którym mieliśmy okazję pojeździć na letnim zlocie AKP 2015
znalazłem też "rządową" S8 którą schowali przed nami na parkingu
Było ciepło i przyjemnie, leciała muzyczka i fajnie się gawędziło, ale... co chwilę spoglądaliśmy na parking... tam były te najfajniejsze czerwone
Zapisaliśmy się na jazdę i miło było gdy na hasło "Audi Klub Polska" przesympatyczna pani potraktowała nas "priorytetowo".
Cóż... Damian stwierdził, że godzinka czekania to idealna chwilka na drzemkę
Wygodne A3 i...
Nadszedł czas... czekaliśmy może z 15 minut... zaklęcie "AKP" zadziałało ! Oto i ona...RS6
Okazja była wyjątkowa... trzeba było się stosownie ubrać
Pamiątkowe zdjęcie na kominek
No i pojechaliśmy
Ze słów jakie padały podczas jazdy pamiętam tylko @#$@# oraz @#$@#$ a jak hamowaliśmy to !!!@#$!!!... Oj się działo...
Siostra stała zazdrosna... przyjdzie i na nią pora