Szanowni!
Jako ze termin zlotu powoli sie zbliza bardzo prosze o zapoznanie i zastosowanie sie do ponizszego.
Czesc nieoficjalno-noclegowa odbedzie sie w malowniczo położonym ośrodku "Jodłowy Dwór" w okolicach Łysej Góry. Mamy do dyspozycji cały ośrodek, wiec miejsce znajdzie sie dla kazdego chetnego (max 130 osób)
Na terenie ośrodka miejsca parkingowe, teren ogrodzony.
Nocleg w pokojach 2-osobowych, wszystkie ze świeżutkimi łazienkami.
W cenie noclegu:
>> mięsa z grilla (karczek, schab, kiełbaska) w ilościach do woli
>> zimne napoje (Cola, Fanta, Sprite, woda mineralna)
>> catering (swojskie wędliny, deska serów, chleb ze smalcem, ogóreczki itd)
>> do naszej dyspozycji duża sala posiedzeniowo-konsumpcyjna ze sprzętem audio
>> stylowa, plastikowa zastawa
>> po nocnych bojach- sniadanko dnia nastepnego
Opcjonalnie:
>> bilard ( 1 zł za gre)
>> piwo lane Żywiec, 4 zl za 0,5 l
>> 0,5 l wódki 28 zl
Dystans z toru w Miedzianej Górze do ośrodka: 40 km
Cena: 100 zł / osoby
Oto kilka fotek ośrodka:
Oto mapka dojazdu:
Z Kielc jedziemy droga nr 73 w kierunku Opatowa. Z drogi 73 skręcamy w lewo w droge nr 753 i kierujemy sie na miejscowość Huta Szklana. Nasz ośrodek jest praktycznie na samym końcu tej drogi
www.pilot.pl , Huta Szklana
W związku z powyższymi bardzo prosze wszystkich o wpłaty zarówno za uczestnictwo w części torowej, jak i wieczornej.
Prosze o wpłaty na moje konto z tytułem przelewu w układzie nick/za co wplata/imie i nazwisko. Czyli np:
martab99/tor+noclegx2/Marcin Tabak. Dopilnujcie proszę zeby tak to wygladalo, bo znacznie ułatwi mi to prace
Nr konta: Citibank Handlowy, nr: 64 1030 0019 0109 8518 0183 5280
Marcin Tabak
Czyli:
tor: 150 zl
nocleg: 100 zl/os
Ze względów finansowych proszę o wpłaty w nieprzekraczalnym terminie do 31.01.2006
Osoby z listy rezerwowej dla częsci torowej moga wpłacac przy wjezdzie.
Osoby z listy 0-50 prosze o wplaty na nocleg odrazu, osoby chcace dojechac równiez w miare mozliwosci prosze o wpłate na konto, lub w ostatecznosci na miejscu.
Dziekuje wszystkim za współprace i do zobaczenia