No mam nadzieje ze przyjade Paskiem,ale dalej mam problemy z tym przewodem.Dzisiaj znowu mi wywalilo spadl mi poprostu klamerka ktora go trzyma puscila pod cisnieniem i sie ssunął(chyba dobrze to napisałem) i jutro od rana wstaje i zabawa przy tym.Mam nadzieje ze padac nie bedzie bo nie mam garazu i musze to robic przed blokiem
poprostu przewod nie jest oryginalny ten co ja kupiłem to taka prowizorka za 4 zl a oryginalny kosztuje okolo 280 zl tak mi powiedział kolega mechanik
wiec niezabardzo mi sie usmiecha kupywac oryginał.Jutro kupie drugi zacisk i zlapie na dwa mam nadzieje ze bedzie dobrze
zawsze sa zle trzymania jak jest na prosto no ale musze sobie z tym dac rade.Nagrałem Dzisiaj filik moim VRem przed kolejnym wydmuchaniem borygo
tylko nie wiem jak moge go wrzucic na jakas strone albo przerobic na format mp4 wtedy umiescil bym go na goglach bo juz probowałem ale niestety sie nie udalo,i musi byc przerobiony jak ktos pomoze to chetnie zalacze na AKP zebyscie zobaczyli jak pracuje moja Petarda
. Przepraszam bardzo Volvo jest Złote
i nalezy do Mojego Fadera.Tez jest czym podjechac 2.5 BP 170km
teraz mam ciagle dlugi i narazie zostane przy Petardzie bo nie ma mowy o wymianie na inne auto chyba ze jakies stare Audi ale to mi sie srednio usmiecha.Mowie jak bedzie zmiana to raczej na Eske6
davidos88 mam nadzieje ze wkoncu sie pojawisz bo jak nie szkola to granica i tak w kolko.To jest jakies 2 godziny czasu wyjete z calego tygodnia tak sobie rozplanuj czas zebys przyjechal do nas
tak Apropo do wszystkich nieaktywnych AKP nie wstydzcie sie i wbijajcie na spoty ! mowie do kolegi z A3 tez bo o ile dobrze pamietam to sie deklarowal ze przyjedzie i cos ani widu ani slychu